Frida Charpentier

Gott nytt år<3

Publicerad 2009-12-31 15:14:48 i Allmänt,

Snart smäller det, raketer och skumpa! Hoppas alla har haft ett super bra 2009 för det har jag haft!
Vad ska ni hitta på ikväll? Jag och min man ska på 3 rätters middag hos hans jobbarkompis och det ska bli mycket trevligt måste jag säga. Calvert, om du läser detta så har jag mycket höga förväntningar! Hahaha
Vill bara gå och fixa mig nu så att jag kan få ta på min underbara klänning men jag får nog ha lite tålamod i alla fall 1 timme till. Kommer lägga upp lite bilder någon dag framåt från ikväll.

Och min klippning blev en succé hos Jesper, han gillade verkligen luggen så det var kul.
Nu ska jag gå och äta liiite innan jag fixar mig så att inte magen knorrar ihjäl sig innan middagen ikväll!

Ha nu en super bra kväll och gott nytt år på er alla<3

Pusspuss
♥J

Frisören!

Publicerad 2009-12-30 09:49:03 i Allmänt,

Godmorgon alla sömntutor. Sitter och väntar på att tiden ska rulla på så att jag kan börja dra mig mot Sportlife och frisören. Efter gårdagens värk i nästan hela kroppen blir det ingen träning för mig efter att jag klippt mig, man vill ju vara redo för morgondagens party!
Men jag har ett problem, jag vet inte om jag ska klippa lugg eller inte?! Hade vart skitsnyggt men orkar jag med det? Jag tror jag chansar och gör det faktiskt, inom loppet av 3 månader har den växt ut igen och det är ju ingen evighet precis! Bild kanske kommer senare idag i så fall.
Jesper har ingen aning om att jag ska klippa mig så det ska bli roligt att se om han märker något och det borde han ju göra om det nu blir lugg. Men det är inte säkert, ni vet ju hur killar är hhehe.

Jag satte ihop ett litet kollage med bilder på mig från när jag var 16 tills idag. Mycket skillnad eller ingen skillnad alls, det är ju frågan! Jag tycker jag ser likadan ut på alla kort hahaha.


Jag under åren 2006-2009!

Puss på er!
♥J

Polisen!

Publicerad 2009-12-28 19:47:46 i Allmänt,

Åkte ju in till city för att fixa mitt pass hos polisen. Tog mig en god sovmorgon och när jag väl kom till passcentralen var klockan 14.15 och det var gryyymt mycket folk där. Det var 62 nr före mig och jag trodde jag skulle gå under. Okej att jag inte hade något annat för mig under dagen så jag klagade inte men kärringarna bredvid gjorde det. Jag ville bara drämma till dem med en tidning eller något liknande. Först är det så dålig stil att det bara är 2 stycken som jobbar, att det enda dem gör är att fika och inte gör sitt jobb. Sedan satt dem vid varje nytt nummer som plingade till och sa numret högt och att det började gå lite framåt! Jag trodde dem skulle ta kål på mig med sitt kärringprat! Så fy för dem. Men resten gick helt okej och jag ska ha ett pass inom 1 vecka!
London here I come!!!!

Pusspuss
♥J

Tjorven och Skrållan

Publicerad 2009-12-28 12:20:48 i Allmänt,

Har precis duschat och sitter o kollar på Tjorven och Skrollan i Saltkråkan. Ska försöka orka att fixa till mig lite och sedan dra in till stan för jag ska fixa mitt pass idag. Längtar till på torsdag då ni säkert vet att det är nyår. Min klänning är så grymt snygg, ni ska få bilder från då!
Men nu ska jag gå och torka håret och sminka mig!

Ha det så bra så länge!
Pusspuss
♥J

Pluttiplutt!

Publicerad 2009-12-27 21:24:31 i Allmänt,

ja min fantasi för rubrikens namn är för tillfälligt inte särskilt överflödig så förlåt mig! Jag lovade ju att berätta om min och Jespers otroligt roliga tågresa hem till Göteborg ifrån Landeryd. Men orkar inte dra den särskilt precis så det får bli en sammanfattning.
Det börjar med att vi hoppar på tåget i landeryd som ska ta oss till Halmstad men i Torup måste vi hoppa av pga en olycka tidigare under dagen och ta buss resten av resan. Detta resulterar att vi blir minst 20 minuter sena men missar lyckligtvis inte nästa tåg mot Gbg som också är lite försenat. Väl på stationen kan vi inte boka biljett eftersom apparaten säger att tåget har avgått men det hade den ju inte pga förseningen så vi tänkte att vi betalr på tåget då. Där säger konduktören att vi ska betala 640 kr för 2 ungdom och vi vägrar, efter en stund hämtar hon en kollega och säger att hon råkade skriva in fel och att det kostar 780 istället, vägrar vi betala får vi hoppa av i falkenberg. Det slutade med att jesper idiotförklarade dem för deras dåliga service och vi hoppade av i falkenberg och bokade biljetter till nästa tåg som gick 30 min senare. Toppen helt enkelt men vi kom hem till slut och det var ju huvudsaken! Så SJ kan kyssa sig i baken.

Sedan skulle jag avslöja vad jag fått i julklapp och det ni, det önskar ni nog också att ni fått ;) hihi
Av min älskling fick jag en resa till London i 3 dagar och biljetter till Grease musikalen! Åååhhhh vad kul och jag längtar redan :D:D:D Tänk, jag ska få lämna sveriges gränser och få åka till London för en massa shopping, sevärdheter och musikal, det kan inte bli bättre än bäst :D
Sedan fick jag ju såklart en massa annat som;
Pengar
Täcken
Lakan
handdukar
Porslin, vitt med rosa blommor, så sjuuukt sött
och en massa annat smått och gott :)

I morgon ska jag int till staden och skaffa mig mitt pass, oohhh!
Jag älskar min Jesper

Ha det så bra
Pusspuss
♥J

Slö dag!

Publicerad 2009-12-27 15:36:07 i Allmänt,

Usch och fy vilken dag idag. Är helt slö och orkar inte göra någonting alls. Kan ju faktiskt bero på att jag har tränat idag men jag har så mycket att göra så måste hitta lite ork någonstans. I morgon ska jag bege mig till Mölndal och fixa pass, varför i hela friden kan man inte få fixa det här i Frölunda? Varför ska jag behöva åka till Mölndal för en sådan sak? Blir faktiskt lite irriterad över det. Polisstationen i Frölunda är inte ens till för allmänheten, men vad ska man då ha den till :O
Ahhh jag blir tokig. Jag behöver nyttigt godis så att jag blir på gott humör igen!

Pusspuss
♥J

Mellandagsrean!

Publicerad 2009-12-26 15:03:09 i Allmänt,

Hej på er igen!
Vart tog julen vägen? Den bara försvann, känns som om allt är över nu, men vi har ju nyår kvar och då ska det bli partaj.
Jag var en sväng på Frölunda torg idag, lämnade tillbaka en skjorta som jag köpte till jesper som fick en annan istället. Köpte lite på rean till mig själv, ett par skitsnygga strumpbyxor som var svarta med ett rutigt mönster. Låter skitfult men ni kommer få se bild från nyår då jag ska ha dem på mig. Trodde dem kostade 99 kr men när jag skulle betala så kostade dem bara 70 kr! Sedan köpte jag också mina efterlängtade träningsbyxor. Inte dem snyggaste precis men sjukt sköna. Dem var väldigt enkla, helt svarta med en rosa liten rand längst ner vid vaden på vardera ben. Men som sagt dem satt perfekt och kostade bara 300 kr. Så jag gjorde 2 lyckade köp idag. Letade också efter ett par vanliga lite tjocka sneakers eller liknande men det finns ju inte någon stans, vart ska man leta? Jag måste ha ett par tjockare skor nu i vinter, kan inte gå runt i mina porrstövlar när vi ska iväg och åka skidor, då vill man gärna ha ett par vanliga, sköna skor efter att man haft på sig pjäxorna en hel dag.

Lite mer uppdatering om min jul och den värsta tågresan någonsin kommer senare idag! För nu ska jag gå och hänga upp tvätt och städa lite :)



Här är dagens mysklädsel!
En skön halvstor t-shirt och slitna jeanstajts!

Pusspuss

Sjuk?!

Publicerad 2009-12-23 19:59:09 i Allmänt,

Sitter här ensam, blek och trött. Känner mig galet dålig utan att vara sjuk, ni vet sådär innan en riktig förkylning bryter ut?! Jag kan bara hålla tummarna och hoppas att det är träningsvärken och dagens tidiga uppstigning som spökar lite såhär innan jul. Jag vill vara frisk, glad och pigg. Jag har planerat att stanna några extra dagar hemma hos familjen och då kan man ju inte vara dålig. Mamma sa att lillsystern saknade mig jätte mycket och att hon redan nu, utan att jag och jesper visste om det, hade bestämt att hon ska sova mellan oss i våran säng haha! Hon är allt för söt den ungen. Jag saknar henne enormt och några extra dagar med henne är guld värt.

Jag sitter och väntar på att jesper ska komma hem, han vill ju som vanligt ha mat men vet i tusan om jag orkar laga något till honom. Han får äta mackor istället för jag vill nog inte ha något, tror jag i alla fall. Man brukar ju bli hungrig när man väl börjar äta. I så fall ska jag laga kyckling med ngn faitas krydda, som ni säkert sett som reklam på tv, ris och ngn god sås!

Vad tycker ni om att det är plusgrader och regn? Jag tror jag döööör, det här trodde jag aldrig, varför får aldrig snön stanna? Men tror och hoppas påatt den inte hinner försvinna allt för mycket, det ska ju bli kallt igen på fredag och mer snö nästa vecka!

Nu ska jag sätta mig och glo på Anna Ankas jul och gräma mig över att det finns så idiotiska människor i denna värld.

Puss på er!
♥J

Göteborgs horseshow!

Publicerad 2009-12-23 16:58:54 i Allmänt,

Har precis anmält mig till libres tävling där vinnaren får åka till Göteborgs horseshow och blogga om detta. Tror inte jag kommer vinna men man kan ju alltid hålla tummarna!
När jag läste mer om detta s insåg jag hur mycket jag saknar Viggo och stallet. Det har gått 1,5 vecka sedan jag sa upp mig och det fattas mig. Jag måste hitta någon ny som finns mycket närmre och som inte kostar så mycket att ta hand om.
Jag hoppas verkligen att familjen med ponnyn som jag mejlade om ringer mig efter jul och vill att jag ska provrida.

Har sådan träningsvärk idag efter träningen igår. Tränade första gången på 3 veckor och oj vad känns i kroppen. Var riktigt jobbigt att gå på stan kan jag ju lova. Skulle byta jespers skjorta som jag ville att han skulle ha i morgon men den hade tagit slut så jag fick fixa en anna, men det blev 2 stycken istället. Men båda ska han inte få. Köpte först en men sen hittade jag en annan mycket snyggare men tyckte det var pinsamt att gå tillbaka 5 minuter senare och lämna tillbaka den så får göra det efter jul. 
Hoppas han gillar den och att den PASSAR nu då så jag slipper lämna tillbaka båda och sedan får hitta på en försenad julklapp. 

nu ska jag laga lite laxrullar till min älskling och imorgon går tåget mot landeryd och jag stannar nog antagligen till söndag, men älskling får åka hem igen den 25 för han jobbar hihii

Pusspuss
♥J 

Väntans tider!

Publicerad 2009-12-21 16:18:53 i Allmänt,

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv 5 så att jag kan gå och slänga våra sopor, lämna tillbaka filmen jag hyrde igår och sedan traska mot spårvagnen som ska ta mig mot jobbet.
Yes jag har blivit duktig och sorterar sopor. kartonger, glas, plast och metall. Miljövänliga Frida (Y) hahaha

Hyrde Harry Potter och halvblodsprinsen igår. Hade höga förväntningar efter de äldre filmerna och såklart av boken. Men kan inte säga att jag blev så inponerad, ganska besviken att dem inte tog med mer av boken. Allt annat var kanon bra gjort tycker jag och speglade boken och mina bilder perfekt. Men som sagt, jag blev en gnutta besviken :( Får hoppas att nästa film blir bättre, då jag har extrema förväntningar på den.

Sista dagen på jobbet strax, som jag så många gånger har upplyst er om. Jag kommer även få en liten juklapp av chefen och är väldigt nyfiken på vad det kan vara för något.

Är det någon som kollar på Ghost Wisperer eller hur det stavas? 
Såg ni då dagens avsnitt? 
Så fruktansvärt sogligt att Melindas bästa vän dog och vännen förstod det inte själv direkt.
Man trodde att det var vännens bror som skulle vara död eftersom man såg henne hela tiden vid Melindas sida, men sen visade det sig att det var hon själv och slutet var så dumt, får inte alls missa i morgon, vill veta om hon blir tagen av den onda mannen i hatt.

Ha det bra så länge hörni :)

Pusspuss
♥J 

Snö, snö, strålande snö!

Publicerad 2009-12-21 12:49:07 i Allmänt,

Jag är så lycklig, äntligen har man fått riktig julkänsla. Jag somnade gott igår då jag gick till sängs igår och utanför fönstret snöade det en massa. Vad tror ni jag ser när jag vaknar idag och stiger upp ur sängen? Att det snöar fortfarande och det är massor med snö ute nu. Visst det har slutat snöa men det är blå himel, sol och helt vitte ute. Jag blir så glad.

Har varit ledig i 2 dagar nu och det har kännt jätte härligt, även om älsklingen har jobbat så har vi fått lite mer tid tillsammans dessa 2 dagar. Ikväll jobbar jag mitt sista pass innan julen och det känns ju helt kanon, skönt att få vara ledig en massa.

Tänkte vara duktig och städa lite idag, dammsuga och plocka i ordning lite så att det inte ser ut som hej kom och hjälp mig när vi kommer hem den 25:e igen.

Kan inte fatta att det snart är julafton. om man inte räknar med idag då så är det bara 3 dagar kvar. Jag vet inte vart december har tagit vägen, det har bara sprungit bort. Är säkerligen för att jag har sovit och jobbat hela dagarna men det är bara bra.

Och på tal om julafton, jag är sååå nyfiken på vad jag ska få av Jesper. Han satt hela kvällen igår och sa att han höll på med min julklapp, men hmmm man vet aldrig med honom hahaha. Han kan ju hitta på precis vad som hellst. Min lilla älskling♥

Nu väntar dammsugaren på mig så ha det bra så länge!

Pusspuss
♥J 

Fattig!

Publicerad 2009-12-19 16:42:41 i Allmänt,

Ojojoj så mkt folk. Jag har aldrig julshoppat i Gbg tidigare och det var sjukt. Människor överralt, men jag fick tag i det jag ville ha om inte mer. Jag vet någon som har varit MYCKET snäll i år! Hoppas jag också har varit det bara :D
Kan tyvär inte skriva här vad jag har köpt ifall vedebörande läser detta och det vill jag ju inte. Nu ska jag äta lunch, eller ne det ska jag inte för älsklingen kommer hem om någon timme och då ska vi äta. Det får bli clementiner istället (Y)

Pusspuss
♥J

Julklappsinhandling!

Publicerad 2009-12-19 10:51:36 i Allmänt,

-10 grader och sol ute och snart ska jag åka in till stan och julshoppa med johanna så kan det bli mycket bättre?! Ne jag tror inte det.
Jag är ledig hela helgen och det känns så skönt att veta att man kan göra precis vad man vill, när man vill utan att behöva passa en massa tider och framför allt gå runt på jobbet och slita. Det var riktigt tur att jag var ledig idag för att min vänstra handled strejkar och värker en massa!

Lite snabbt om gårkvällen; Det var grymt kul att jobba igår då vi hade i alla fall mina favorit gubbar på julbord. Och vem fick inte favvo gubben på sitt bord, jo jag. Han är så mysig och glad. Ler hela tiden och är så tacksam för allt. 
Jag fick även en massa god beröm av en av dem. Han tyckte jag hade gett dem så bra service sist vi hade dem och att jag lyser upp och sprider glädje när jag jobbar så det var riktigt kul att höra!
Det var också en som ville gifta sig med mig i nästa liv hahaha Dem är så sjukt roliga.
När kvällen var slut plockade dem in oss på led i matsalen och tackade så hemskt mycket för en trevlig kväll och gav oss 2 biobesök var. Så otroligt sött av dem. Jag kommer sakna gubbarna över julen hahahaa

Dagens schema är att jag ska åka mot stan och träffa johanna. Ska köpa alla julklappar som jag inte orkat köpa än. Ska även kolla efter en klänning eller kjol och blus till jul och nyår.

Ha det bra idag!

Pusspuss
♥J

Ny designe igen!

Publicerad 2009-12-18 14:34:40 i Allmänt,

Så nu har jag fixat bloggen lite igen! Hopas att ni tycker om den:) Men jag har lite svårt att fixa en header bara för att den har så jobbig storlek. men jag kommer nog på ngt snart så ni får stå ut med detta så länge ;)

Pusspuss
♥J

God morgon världen!

Publicerad 2009-12-18 11:47:47 i Allmänt,

Morning morning alla, hoppas ni sovit gott inatt!
Jag har sovit som en björn i ide, men eftersom jag nyss gick upp så har jag inte riktigt vaknat till än! Sitter och väntar på att Jesper ska avsluta sitt Xbox spelande så att han kan gå och fixa lite frukost till oss.

Näst sista dagen på jobbet innan vårt lilla jullov. Det är roliga gubbar ikväll som ska käka julbord så det kommer bli helt okej.

Är lite osäkert om det blir stan imon med johanna men vi skulle bestämma mer idag på jobbet, hoppas verkligen, är så förbaskat tråkigt att gå på stan själv :/

Snö, vad säger ni om snön som ha kommit? Inte för att vi i Göteborg har fått så mycket snö, men det lilla ska vi vara mycket tacksamma för. Jag älskar det, igår när jag tittade ut genom fönstret på jobbet så såg jag att det snöade riktgt mycket. Jag blev helt lycklig i hela kroppen och var på mycket gott humör. Fast det är lite tråkigt att det är så lätt och pudrig snö som bara blåser runt över allt, jag vill ju kunna krama snöbollar och höra snön knaka under mina fötter.

Det var på liv och död att vi tog oss till spårvagnen igår efter jobbet i den halkan. Både jag och Marie hade jätte hala sulor och halkade runt och jag var nära på att sätta mig på baken 2 ggr hahaha. Tur att det inte var så mycket folk ute för dte såg ut som att man hade bajsat på sig om man ville ta sig fram helskinnad :P


Nu ska jag kolla lite bilder och färger för att se om jag ska ändra ngt på bloggen, Vad tycker ni? Trivs ni med den som den är? Ska ändra min header när jag kan få ngn som kan fixa en åt mig ^^

Pusspuss
♥J

Allt för länge sedan!

Publicerad 2009-12-17 16:44:54 i Allmänt,

Oj oj oj, nu var det allt för länge sedan jag skrev lite update men jag har verkligen inte hunnit och när jag väl har haft lite tid så har jag haft problem med att komma in på sidan :S
Men nu är jag här i all fall men jag vet inte riktigt vad ni vill höra om?! Jag har egentligen bara jobbat, jobbat och hmm jo jobbat ännu mer. Förvånandsvärt nog så ska jag snart iväg till jobbet igen. Sedan är det bara fredag och måndag kvar. Härligt med lite jullov från jobbet, ja ni läste rätt vi ska ha 2 veckors jullov, happy happy.

Idag har jag varit på handelsakademin och min handledare berättade att hon skulle skicka mitt cv till ett hotell där jag kanske kan få chansen att komma på intervju och om det går lyckligt vidare kan jag få praktik som leder till jobb :D Så jag hoppas verkligen att jag kommer få chansen, för det hade varit super roligt och vilken erfarenhet jag kommer få. Så håll tummarna nu.

På lördag ska jag ta mig i kragen och handla lite julklappar. Nej jag har inte orkat, lyckats eller kommit på vad jag ska köpa till alla. Jag ska i alla fall åka in till stan och träffa johanna från jobbet, det blir en liten girlsday, som jag har längtat.

Nu måste jag sätta punkt här, ska hinna borsta tänderna innan jag går ut i kvälls kylan. -6 grader, hääärligt. Vädret var ju toppen idag i alla fall, strålande solsken och -7 grader. Man kan inte annat än att bli på gott humör :D

Ha det bra och titta snart in igen efter en ny update!

Pusspuss
♥J

förresten jag älskar min prins♥

Torsdag!

Publicerad 2009-12-10 13:12:40 i Allmänt,

Förlåt mig för att ni har fått vänta så länge på ett nytt inlägg men som jag har skrivit tidigare så har jag extremt mycket jobb och annat att ta hand om så jag hinner inte med att skriva här. Just nu sitter jag och väntar på att mina makaroner och fiskpinnar ska bli klara så att jag kan få i mig lite mat i min knorrande mage. Mycket näringsrik mat måste jag säga. Kylen och frysen nästan ekar för tillfället, så jag hoppas att min darling handlar lite efter jobbet idag!

Mumms vad gott det var med lite mat =) Fast det var ytterst nära att jag brände mina fiskpinnar ;O

Som sagt så blir det att jobba ikväll igen, bara 9 dagar kvar innan jul nu. Förresten det måste vara väldigt tråkigt att läsa dettta eftersom allt handlar enbart om mitt jobb. Boooring!

Pusspuss
♥J

Usch!

Publicerad 2009-12-04 14:57:37 i Allmänt,

Idag är ingen rolig dag alls. Jag ska iväg och jobba om 1 timme och vi har 147 gäster som ska äta julbord + att en viss person som jag inte klarar av jobbar idag. Jag tror jag håller på att bli sjuk, en av dem på jobbet mådde riktigt risigt igår och jag börjar känna mig slö och inte alls på humör.
Jag får inte bli sjuk nu, jag har 1 1/2 vecka kvar med arbete och sedan är det jul. Jag behöver pengarna så sjukt mycket. Och det blir inte bättre av att jag har en stor sten över mig då jag vet att jag inte har så mycket arbete efter jul och inte verka få det heller. Jag håller på att bli galen!

Ha en bra fortsatt dag!

Pusspuss
♥J

Julshopping!

Publicerad 2009-12-03 12:43:43 i Allmänt,

Nu sitter jag och väntar på att få gå ut i den lilla, lilla snö som vi har fått i natt. Hur lite det än är så är det ju snö! Visst?! Vi ska ut till sisjön för lite julshopping, det ska inhandlas, julkort, frimärken, julstjärnor till vardagsrummet och en julklapp till min lillasyster. Frågan är ju vad man ska köpa till henne, sist fick hon ett par jätte söta jeans men då blev hon ledsen haha. Hon ska slippa få kläder i år, eller så får hon det + något hon tycker är roligt. Jag vet att hon önskar sig en låtsashäst, men vart får man tag i en sådan?

Kan ju lova att det blir en tripp till Elgiganten också, mitt stjärtegull kan absolut inte hålla sig där ifrån. Men nu ska vi snart gå så ha det braså länge!

Pusspuss
♥J

Äntligen hemma!

Publicerad 2009-12-03 01:14:28 i Allmänt,

Nu är jag äntligen hemma från jobbet! ÄR helt jävla slut i kroppen och ska ta mig en god kopp te så att jag somnar gott. När jag kom så hittade jag älsklingen framför XBoxet men nu är han deckad i sängen. Vilket roligt te-mys-sällskap han var då!

Gick väl helt okej på jobbet, nu är det bara 4 dagar kvar denna veckan :D
Imorgon ska gubbarna ha julbord så det kommer nog gå ganska så skapligt, bara jag inte häller vatten över någon.

Nu ska jag göra mig natta klar så sov gott o dröm sött mina vänner!

pusspuss
♥J

Nära döden upplevelse!

Publicerad 2009-12-02 18:17:23 i Allmänt,

Hejhej!

Härlig dag idag med flera minus och strålande solsken. Jag var i stallet och tog en härlig uteritt i skogen. Allt gick bra men just precis vid stora vägen skulle hästakraken skena och hade det varit ett 200 meters lopp hade han lätt vunnit. Jag trodde nästan att vi skulle dö båda två om han skulle få för sig att kuta ut på vägen men som tur var så kände han mest för att skrämma livet ur mig. Då undra ni varför jag inte försökte få stopp på honom. Jo det ska jag förklara, vi rider just nu med ett hackamoreträns, ett träns utan bett. Så jag försökte allt men gick inget vidare bra. Men här sitter jag nu livs levande och ska strax glida iväg mot spårvagnen och jobbet! Har räknat ut att jag är ledig 4 dagar på 3 1/2 vecka :D Woohoo money money money ;)

Imorgon blir det sovis då älsklingen är ledig. INGEN ringer eller sms förrens klockan 11 imon. Sedan har jag planerat att vi ska åka och handla oss 2 st ljusstakar till vardagsrummet, träna och sedan ska jag ju såklart iväg och jobba igen.

Have a nice and cold night!

Pusspuss
♥J

Ny designe!

Publicerad 2009-12-01 15:00:46 i Allmänt,

Nu börjar min nya designe komma till rätta. Eftersom jag aldrig gjort detta förut så exprementerar jag en hel del och kommer säkerligen se helt knasig ut ett tag. Men vänta bara tills jag får allt som jag vill ha det, då kommer det bli snyggt ska jag lova! Kommentera gärna vad ni tycker, både bra och dålig kritik tack =D

Pusspuss
♥J

Om

Min profilbild

Frida

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela