Frida Charpentier

Måndag!

Publicerad 2010-11-29 13:59:46 i Min vardag,

Hej svejs!
Försov mig lite idag, jag skulle gå upp klockan 08.30 men råkade somna om efter att jag hade stängt av larmet hehe. Men jag var inte den enda idag, stackars Jesper vaknade utav min väckarklocka och kom på sig att han hade börjat för 30 min sen. Själv så har jag gått en långpromenad i solskenet, det är helt fantastiskt fint väder ute så ska nog gå en sväng snart igen. Man får ju passa på så länge det är ljust ute, annars är det inte så kul. Så nu ska jag klä på mig efter duschen, fixa håret på ett nytt sätt och sedan överväga en till promenad :) Hej så länge♥

Det snöar!

Publicerad 2010-11-28 18:00:47 i Min vardag,

Åh vad mysigt, det snöar jätte mycket just nu och jag blir som ett barn på nytt. Visst det har snöat hela dagen men inte såhär mycket, åh vad kul :D haha Undrar om man skulle gå en runda med Tarzan i snön? hihi Just det, det där med att julpynt gick ju inte så bra! Har städat fint men lådan med pyntet har jag inte orkat hämta från förrådet. Jesper får göra det när han kommer hem sen.
För att underlätta mitt bloggande, vad vill ni läsa om här? Är det bra som det är, vill ni ha mer om Tarzan, träning eller något annat kul?

1a advent!

Publicerad 2010-11-28 15:06:38 i Min vardag,

Hjälp, vart tar tiden vägen? Det är redan första advent och om 3 dagar är vi inne i december. Jag som inte har börjat köpa julklappar än. Ett litet steg in i julen är påbörjat idag, nämligen julstädningen och när jag är klar med den så ska all julpynt upp :). Det värsta med julen i år är att jag har ingen aning om vart jag ska sätta julgranen. Förra året hade vi den bredvid soffan i ett litet hörn. Men nu har vi ju möblerat om + att vi har Tarzans bur i vardagsrummet. Eventuellt får granen stå i hallen (som är större än vad vi behöver) eller så får vi flytta buren. Skulle vara ganska perfekt att ha den i hallen för det är alltid så hemskt mörkt där. Lite efterbilder kommer senare (om det blir fint vill säga) ;) haha Men nu vill Taschen gå ut och kissa så får klä på mig ordentligt och gå en sväng med honom :)
Puss


Lillasyster på julafton 2009 <3

Tarzans fina bur

Publicerad 2010-11-27 10:52:35 i Tarzan the dog,

Här har ni Tattans bur som jag var och köpte igår, blev riktigt nöjd! Nu ska vi ut på en liten promenad innan frukosten. ca -7 grader ute just nu så idag rök långkallingarna på.


Fin va? ;)

I morgon är det redan första advent så jag ska försöka få jesper att bära upp julpyntet idag, allt utom granen då, den kan vi vänta med i 2 veckor till. Hmm undrar vart vi ska ha den i år...

Shopping på XXL

Publicerad 2010-11-26 16:16:53 i Min vardag,

Sportbutiken XXL öpnnade igår i Sisjön och självklart har jag och Jesper varit där och slösat lite pengar. Jag köpte änrligen ett par friluftsbyxor, ett par egna rosa skidsockar, en termos, en ny borste till Tarzan och till sist en ny hundbur. Buren ligger fortfarande kvar i bilen men det kommer bilder på den ikväll när vi fått upp den.

Mästerfotograf? Nej jag tror inte det ;) hehe

Snö, snö, härliga snö

Publicerad 2010-11-24 17:03:34 i Min vardag,

Nu har den härliga snön kommit även till oss i söder. Den har ifs vart här i ett par dagar men bättre sent än aldrig. Jag älskar snön och det är ingen vinter utan snö, eller vad tycker ni? Men en sak som jag tycker är stor skillnad mellan södra och norra sverige är att i söder blir allt så jävla glashalt. Kan det vara för att vi har runt 0 gradit hela tiden och pendlar mellan att ha snö och att ha slask? Först kommer snön sedan skottas det lite halvdant, det blir varmare, snön smälter och blir slask, det blir kallare igen och vips så har hela Göteborg blivit en skriskobana....Det är riktigt jobbigt och inte kan man gå på långpromenader för att hela staden är byggt på en massa kullar och berg som resulterar i att man kan inte vistas ute under vinterhalvåret om man inte vill halka och slå ihjäl sig. Jag och Tasch som precis börjat gå långpromenader flera gånger per dag, Snyft. Men annars älskar jag det haha.

Kanske att det kommer fler inlägg senare :)
Puss

Just det jag glömde en sak, folk kan inte köra bil här nere när det blir halt ute. Idag har det nog kört förbi ambulanser och utryckningsfordon 6-7 gånger här utanför. Okej att det är vardagsmat att höra sirener men inte så ofta. Kan ju hända att det är någon tant som trillat och brutit benet också men ändå? Vad skulle hända med mänskligheten om en ny istid skulle inträffa? Jo det skulle bara bli norrlänningar kvar....

Bloggtorka!

Publicerad 2010-11-17 12:25:21 i Min vardag,

Har tyvärr fått bloggtorka och känner att det inte finns så mycket att ge av mig själv för tillfället. Men ha tålamod, det kommer tillbaka, jag vet bara inte när men jag lovar att säga till så att ni inte missar ett enda litet inlägg :)
Puss på er så länge♥

Om

Min profilbild

Frida

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela