Frida Charpentier

Länge sedan igen..

Publicerad 2010-06-28 19:45:07 i Allmänt,

I know, inte alls kul att bloggen inte uppdateras... lika tråkigt för mig som för er men nu fick jag lite energi av att lyssna på min nya sommarplåga på Spotify-Ola svensson, Overdrive. Så förbaskat bra och man blir på så svängigt och härligt humör och tänker bara på sommaren :D

Jag har en liten suprice till er, familjen har utökats från 2 till 3. Äntligen säger jag bara, är ni nyfikna på vad det kan vara ;) Ni som har mig på Fb vet redan vad jag pratar om hehe Jag och Jesper köpte hund i torsdags. En så bedårande liten chihuahua kille. Han är världens sötaste och ser ut som en tvättbjörn med sina fluffiga öron och sin teckning i ansiktet.
Har ni sett vilken going, man vill bara ligga o kramas med honom hela tiden ♥


visst är han allt för söt:D
det ända han gör m dagarna är att springa runt och vara galen, sova och köka blommor ute haha
Nu tro jag det ä dags för en liten promenad med Tarzan :) Lite mer info om vårt nytillskott kan komma ikväll:)
puss

Sommar?

Publicerad 2010-06-16 17:38:45 i Allmänt,

Hallå!
sitter på vår underbart lilla balkong och njuter av solen. Var hemma från jobbet vid 5 och hade jätte lust med en promenad i solen. Tråkigt nog så är jag helt slut då jag började vid 07.30 idag och har bara sprungit fram och tillbaka i trapporna mellan alla konferenser. En fotmassage just nu hade jag inte tackat nej till. Lyssnar på lite härlig musik från filmen "Mamma Mia". Abbas låtar är ju så bra men jag gillar dem bäst från filmen haha. Är en sådan härlig glädje genom alla låtar. 

Förlåt för dåligt bloggande, har haft fullt upp med en massa.. Kan egentligen inte sätta ord på vrf det blivit så lite men har kännt att min energi har gått till allt annat. Men nu ska jag verkligen försöka skärpa mig och uppdataera lite. Jag har hittat en jätte härlig blogg som skrivs av en tjej här i Gbg som heter http://hannaz.se/index.html . Det är en blogg som jag måste läsa dagligen, den är så härlig med allt från mode, inredning och dagliga sysslor i livet.
Nu ska jag njuta lite till av solen, slänger också in en bild från någon sommar sedan :)

Regnig & härlig sommardag!

Publicerad 2010-06-08 16:40:55 i Allmänt,

God eftermiddag alla!

har äntligen tagit mig i kragen och gått bort från soffan och tv:n. Kan bli lite för mycket tid där när vädret inte tillåter annat än inomhusaktiviteter. Det blir ju inte bättre av att jag ligger hemma och är förkyld heller, blir ingen träning tyvär. Väldigt synd tycker jag, det känns inte lika tragiskt att vara inne på gymmet och träna en regnig dag som det gör när det är strålande sol och minst 20 grader varmt. 

Tog en härlig sovis idag också, kändes som det behövdes efter att jag har varit uppe 4 ggr inatt med hostattacker som nästan övergått i spya. Som tur gick det inte så långt, men usch vad jag hatar att hosta så mycket så att man känner hur allt bara vill hostas med upp :S 

Åt lite frukost, gjorde mig i ordning och gick till Frölunda torg för att köpa en studentpresent till min bästaste Josefin som tar studenten på fredag♥ Beställde även nya glas till mina glasögon som jag fick av henne som 20 års present :D Tyvär inte lika kul att betala dem som att få bära dem. Kostar mig nämligen 1800 kr för glasen!!!! Nu blir jag banne mig tvungen att använda dem, eller hur?!

Jag köpte även en ny concealer för den gamla är näst intill slut och även lite ansiktsrengöring från Neutrogena.
Någon som har provat dem här och vet om dem fungerar?



jag hoppas dem fungerar och visar resultat, annars blir jag ledsen ;P

Nu ska jag staäda lite, kolla film och sedan kommer älskling hem :D♥

Uppe med tuppen!

Publicerad 2010-06-04 11:35:57 i Allmänt,

God morgon!
Är hemma från gymmet nu och hade tänkt äta lite och duscha. Ikväll är det jobb som gäller igen efter några dagars ledighet. Det var ganska skönt att komma iväg så tidigt idag förrutom att jag gick runt och gäspade hela tiden haha.

Nu ska jag gå och göra mig lite havregrynsgröt med äppel och apelsin bitar i... Smaskens eller hur!!!
Dagens träning bestod idag av:
Kondition: 2
Lår/rumpa: 2
Armar: 1
Mage: 1

Slöträning kanske man ska kalla det, men saken är den att jag kan inte träna hårt om jag har mens. Jag får sån förbannad mensvärk då och det slutar med att jag går hem. Så lite slöträning är bättre än att gå hem har jag kommit på! haha



Sängen kallar!

Publicerad 2010-06-03 23:32:20 i Allmänt,

Måste säga att det var härligt att jag kom iväg till gymmet innan. Kanske blir en liten sväng i morgon också :)
Ska jobba på kvällen så det får inte bli någon sovis i morgon. Upp, äta frukost, gymma, fixa lite hemma, fixa mig och sedan work. Härlig dag i morgon med lagom mycket att göra ;)

Ska försöka få upp lie bilder på det jag shoppade för ngn dag sedan.. Som sagt, jag har blivit lite dålig på uppdateringar. Fast det ska det bli ändringar på, eller hur?

Nä nu blir det sängen och avsluta denna dagen.
Sov gott ♥

Dålig bloggare!

Publicerad 2010-06-03 13:34:50 i Allmänt,

Ja jag vet, jag är en dålig bloggare, men det händer saker hela tiden då jag inte har tillgång till datorn eller bör sitta vid den och då blir det långa uppehåll med nada inlägg. Jag kanske borde lägga ner?
Har börjat träna ganska ordentligt igen och det känns skönt. Fokuserar mycket på kondition och uthållighet samt styrka på lår, rumpa, mage och såklart en del på överkroppen. Men jag känner att den delan av mig inte är i fokus just nu då jag är nöjd som den är. Därför lägger jag extra energi på underdelan som jag inte är nöjd med. Snart ska jag gå till gymmet och köra kondition och eventuellt styrka, men det brors på hur mycket folk det är på gymmet :)

Ha det bra så länge och jag ska försöka bättra mig ;)

Puss på er!

Om

Min profilbild

Frida

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela