Frida Charpentier

Oj oj oj

Publicerad 2009-11-29 15:18:53 i Allmänt,

Nu känns det sådär jobbigt igen, kan inte riktigt beskriva känslan men den kom när jag läste en kommentar och det gjorde ont. Borde det göra det? Så farligt är det väl inte, men det känns dödande. Hur blev det så helt plötsligt? Jag vill lägga mig i sängen och gråta ut alla dumma känslor. Jag vill känna mig glad och lycklig som jag var precis för en liten stund sedan. Jag sprang runt som en liten tok, lyssnade och sjöng till Abba och fick hela lägenheten att glänsa. Men det var som att allt ljus försvann bakom ett otäckt stort och svart åskmoln.

Jag ska pigga upp er med lite fjaskon från i fredags. Jag jobbade ju på Festvången som vanligt nu fö tiden och vi gade vårt första julbord. Tror ni inte att nästan det första jag gör är att hälla 3 glas med vatten i ryggen på en av mina damer. Hon blev dyngsur och hela golvet under hennes stol såg ut som atlanten eller något liknande. Det plaskade ordentligt under fötterna. Oooppss jag fick såklart panik, bad om ursäkt ett antal gånger för mycet , sprang som en iller in i köket och hämtade en handduk till den stackarn och som lite plåster på såren bjöd jag henne på en julmust. Jag måste säga att det var tur att det var hon. Hon bara skrattade åt det och tog det jätte bra. Tur i oturen så var det ju bara vatten. Under resten av kvällen såg dem stackarna livrädda ut så fort jag kom i närheten med något flytande hahaha. Framåt kvällen när gästerna hade fått i sig sin mat och begav sig mot baren började vi städa. Tror ni inte jag spränger en termos då?! Joo, jag skulle bara lägga i pumpen i termosen när jag hör en enorm smäll. Det var som att någon smällde en stooor ballong rakt i ansiktet på mig och jag blev livrädd. Alla kom o undra vad som hände och själv hade jag ingen aning om vad som precis inträffade. men det visade sig att glaset i termosen sprack.

Det var min kväll mina vänner!

Pusspuss
♥J

Första advent!

Publicerad 2009-11-29 11:31:35 i Allmänt,

Idag tänds det första ljuset, om man har något att tända vill säga! Jag har precis vaknat och satt på mig myskläderna och älsklingen ligger i soffan och spelar XBox. Idag ska det bli julstädning för hela slanten, upp med gardiner, städa otroligt fint och julpynta :D Jag vill ju även ha fram glöggen idag!

Igår var det jobb igen, satt i garderoben som var otroligt trisst. Fast jag hade med min bok som jag läste ut, så det var kanon!

Nu måste jag gå och fixa en massa så att jag slipper hålla på hela natten, ett längre inlägg kommer senare med detaljer om hur dåligt det gick för mig i fredags på jobbet!

Pusspuss
♥J

Inte min kväll haha

Publicerad 2009-11-28 01:26:07 i Allmänt,

Äntligen hemma från jobbet nu!
Har tagit en natta macka med älsklingen och nu ska jag gå och sova. Ni ska få höra hur katastrofal min kväll var idag! Herre gud säger jag bara.

God natt
♥J

jahapp!

Publicerad 2009-11-27 15:43:01 i Allmänt,

Ser ni, ser ni, ser ni? Ett inlägg till ;)

Har lite dötid över nu innan jag ska iväg mot jobbet så vad passar inte bättre än att blogga lite?!
Kom på mig själv tidigare att jag döpte förra inlägget till "julstämning" men skrev ingenting om det! Så då tänkte jag att jag kunde förklara den biten nu.

Nu börjar det närma sig jul och på söndag är det 1:a advent, ÄNTLIGEN tycker jag! Jag är helt ledig på söndag så jag tänkte passa på att julshoppa lite med min grodprins Jesper och då hade jag tänkt mig inhandla julstjärnor till fönstrerna, julkort, tjockt glitter till granen (den kommer inte upp förns några dagar innan julafton, så lugn) och självklart lite glögg och något gott tilltugg. Efter det ska det bli julstök i hela lägenheten och gardiner ska bytas, golv ska dammsugas och skuras och självklart så ska alla stjärnor, ljusstakar och tomtar upp. Hade även tänkt baka lussebullar men känner att jag har nog med saker för mig den dagen så det får bli en annan dag.

Helt enkelt så älskar jag julen, en sak som inte är så lätt när man bor med en som verka känna tvärt om. Sorgligt men sant så tycker inte Jesper alls om mina kommande planer på söndag men det skiter jag fullaste i. Här ska julstökas :D

Hoppas ni fick lite inspiration för att julstöka nu efter att ni läst detta och så får ni gärna komma med lite jultips som är kul att hitta på till julen!

Pusspuss
♥J

Julstämning!

Publicerad 2009-11-27 12:51:04 i Allmänt,

Äntligen är jag tillbaka, har jobbat hela veckan och har inte haft tid att sitta vid datorn alls, är glad att räkningarna blev betalda hehe. Ikväll är det givetvis jobb igen, första julbordet, dock inte för mig utan för mina gäster! Jag har taggat genom att ligga och päsa hela förmiddagen i sängen med min dator och kollat lite missade TV-program ifrån denna veckan. Däribland S.O.S Gute som är en klar favorit, kollade även avsnittet av Kniven mot strupen där Niklas, min gamla klass kompis och bal dejt var med! Jag får givetvis inte glömma att jag ska kolla på Desperate Houswives också, men de t tar jag efter maten. Är så gruvligt hungrig så jag vet inte vad! Har inte bestämt mig riktigt för vad jag vill laga till lunch, tror det blir något som går fort att laga! 

Som sagt så har jag ju jobbat mycket nu och det känns i kropp och själ. Är inte alls van vid detta efter så mycket vila och päsande efter studenten. Men det är riktigt skönt att få något gjort där man blir belönad med lite pengar. 
Mitt jobbsökande går inte vidare framåt tyvär, jag har varit inne på hemköp 4 ggr nu och frågat efter personalansvarige men aldrig fått prata med denne. så ska ringa dit nästa vecka och DÅ ska jag banne mig snacka med han/hon...

Det är ingen som vet med sig att dem vet om något ledigt jobb? ;)

På tal om hemköp och frölunda torg, gina tricot ska ju snart öppna upp dör, om dem inte redan har gjort det. Tror nästan att dem gör det idag eller imorgon. Jag sökte en tjänst där men mig ville dem inte ha :( VARFÖR vill ingen ha mig? Jag kan faktiskt också hehe.

Nehe nu kurrar min mage otroligt mycket och Desperate Houswives hägrar enormt! Ni får stå ut tills nästa inlägg som kan komma precis när det känner för det ;)

Pusspuss
♥J
  

Mycket jobb!

Publicerad 2009-11-24 18:15:14 i Allmänt,

Ska jobba snart och sitter just nu och väntar på att tiden ska gå. Har fått tider till fredag denna veckan och nästa vecka blir även där en hel del. Härligt med lite pengar!

Såg ett klipp som Jesper visade, någon hade kollat upp klippet "skogsturken" och fått tag i han som kastade och han som filmade! haha grymt kul!

Nehe nu ska jag gå o fixa mig så att jag blir klar i tid. Ha det bäst!

Pusspuss
♥J

Snart jobb!

Publicerad 2009-11-23 16:57:35 i Allmänt,

Har duschat nu och ska snart göra mig i ordning innan jag ska ta spårvagnen till jobbet. Egentligen orkar jag inte för jag mår illa och känner mig yr :/ Men kan inte tacka nej till jobb, inte efter att jag fick min telefon räkning. Aj aj aj säger jag bara, den var riktigt saftig. 

Har varit i stallet idag och det gick jätte bra att rida. Viggo var riktigt duktig idag och även om där var 2 andra hästar i ridhuset så var han ovanligt mjuk och arbetsvillig! Blir så otroligt glad när det går så bra, är trött på alla dåliga pass som varit nu ett tag! Hoppas det håller i sig bara, då skulle jag bli överlycklig! 

Pusspuss

♥J 

Sömngående!

Publicerad 2009-11-22 13:09:22 i Allmänt,

Sömngående? Är det ens ett ord? Vad betyder det? Ingen blekaste aning, men det beskriver mitt tillstånd just nu!
Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag är allt för trött för att hitta på något, jag borde gå och laga mat för jag är gruvligt hungrig men som sagt så orkar jag inte det! Gå och lägg dig, tänker ni då! Men ne skulle jag somna nu så är resten av dagen förstörd så det skiter vi i va?! ;) haha
Funderar starkt på att laga mig lite pasta med pastasås och slå igång en film som jag kan tråka lite till.
Vädret gör ju inte situationen mycket bättre, regnet bara öser ner och det är grått och kallt! Jag vill ha tända doftljus och mys!
Jag kanske borde gå och raka benen eller något annat kreativt?! Eeh ne nu kan jag känna matos från alla håll och kanter! MAAAATTT

Pusshej
♥J
    

Trött!

Publicerad 2009-11-22 10:10:47 i Allmänt,

God morgon!

Det blev inte många timmars sömn i natt. Somnade nog runt 4 för jag ville inte lägga ifrån mig boken + att jag var tvungen att ta mig en nattmacka och lite te. Sedan somnade jag som en trött liten flicka. Anledningen till att jag sitter uppe nu är för att älsklingen väckte mig och ville att jag skulle plocka fram frukosten och äta med honom innan han åker till jobbet. Snäll som jag är, så gjorde jag självklart detta!

Det var riktigt kul att jobba igår är det var lite röj på stället. Dem hade Las Vegas tema med en Elvis som sjöng på scenen. Lite kul haha

Idag ska jag bara ligga i soffan och dega, efter att jag vikt tvätt och fixat lite snyggt här vill säga. En jobig vecka med en MASSA jobb framför mig! Mitt konto hoppar av glädje :D 

Pusspuss
♥J 

Röjjar kväll!

Publicerad 2009-11-22 02:42:17 i Allmänt,

Äntligen hemma från jobbet nu! En riktig röjja kväll men mycket ungdom och sprit!

Ska bli grymt skönt att få sova men frågan är OM jag kommer somna. Är jätte trött men samtidigt helt uppe i varv! Ska man hoppa lite på älsklingen min? Den lilla röda djävulen dök upp på min vänstra axel nu hahaha! Ne ska inte hitta på något hyss, då blir han bara grinig och det vill jag inte! Det får bli några sidor i boken istället.

God natt och dröm sött

Pusspuss
♥J

Jobb lördag!

Publicerad 2009-11-21 15:15:43 i Allmänt,

Ikväll ska det jobbas igen på festvåningen! Ingen aning vad som händer, alltid lika spännande att få se kvällens jobb! Jag hoppas på bröllop eller någon födelsedags fest. Det är det roligaste att jobba med och jag tycker man kommr närmast dem gästerna!

Jag var på stan igår med min älskling, hade tänkt bjuda honom på fika, men envis som han är vill han ju inte haha. Men det blev att kika i lite butiker och helt oväntat träffade vi på vår party vän från kanada inne på McDonalds! Vad är sannolikheten till det liksom?!

Solen sken och det var en underbar dag men framåt kvällen började det tyvär regna och väldigt spontant stack vi till Texas Longhorn och käkade en väldigt dyr men värd måltid bestående av lamm med vitlök och pommes! Mmmm vad kalas det var. Senare på kvällen kollade vi film och bara myste! Det var helt klart en mys fredag igår och vid sådana tillfällen uppskattar man verkligen livet till max! 

Jag funderar på om jag ska gå på den där yogan imorgon som jag bokat in mig på flera gånger men blivit tvungen att avboka! Det får bli en senare fråga för nu ska jag gå och slänga lite sopor och sedan bege mig mot spårvagnen!

ha det bäst ikväll puss o kram!

♥J   

Kanal 5 Webbtv!

Publicerad 2009-11-18 17:44:11 i Allmänt,

Nu ska jag kolla det missade avsnittet av Ullared på kanal 5 Webbtv!
Hoppas man kan få några härliga skratt denna gråa dag!

Blåsigt värre!

Publicerad 2009-11-18 17:15:56 i Allmänt,

Då var jag tillbaka igen med en ny blogg och det känns bra. Hoppas denna blir lite bättre och mer populär än den förra :)

det var meningen att jag skulle åka in till stan idag ta en fika med en vän och senare på kvällen ta ett pass yoga på gymmet men så blev det inte! blev verken stan eller gymmet!
Fast det gör inte mig så mycket då det blåser grymt mycket ute så jag hade väl tagiet ett varv i luften om jag gått ut idag haha.

Jag låg och grubblade lite igår innan jag somnade, jag hade så mycket som jag ville skriva ner och bara få ur mig, men nu när jag sitter här med en ny sprudlande blogg, ja då vet jag inte vad det var som jag ville skriva. Fast det här med populär vet jag inte om jag bryr mig om, jag vill bara ha ett ställe att få ur mig alla tankar och varför inte då en blogg?! ;)

innan jag avslutar det första inlägget, är det någon som kan fixa en snygg designe? =)

Puss o Kram
♥J

Om

Min profilbild

Frida

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela