Frida Charpentier

Lingondricka från Jokk Bärdryck!

Publicerad 2010-07-21 19:08:40 i Min vardag,

Finns det något godare än ett glas iskall lingondricka? Nej, jag tror inte det faktiskt. Mycket godare än vatten och släcker törsten så mycket mer än vad Cola gör. Lingondricka är helt klart underskattat och jag tycker många fler bör dricka det :)



Min dag började med en frukost med mitt hjärta. Efter det blev det duscha och göra sig lite snygg. Jag och Tarzan tog spårvagnen till Botanisska och därifrån promenerade vi till Olivedalsgatan. Tittade in i en djurbutik där jag köpte en ny sele till lillponken. Ingen av dem andra vi har sitter särskilt bra så fick plocka fram plånboken och handla lite nytt. Denna sitter mycket bättre och han har ingen chans i världen att kunna ta sig ur den. Efter det åkte jag till marklandsgatan o bytte mot sisjön. Var en hund på spårvagnen som smutsade ner mina VITA skor :@... Gick in en sväng på Jespers jobb och fixade lite Com Hem saker, sådant som bara han fattar och inte jag. Blev lunch på burger king med älskling och Peter innan vi sprang in en runda på Grizzly där vi handlade 2 tuggben. Kom hem vid 4 och har bara latat mig samt städat lite. Måste göra någon nytta när man är ledig.

Kvällen får njuda på kvällsmat, nypotatis, gräddfil, gräslök och  gravad lax. Smaskens :D En promenad med mina killar och sedan sova tidigt då det är jobb imon kl 7.00!
Jag ska föresten servera på ett partaj på lördag med fina människor från festvåningen. Det ska bli kanon kul och det var visst bra betalt :D haha I morgon efter jobbet MÅSTE jag springa inom HM och kolla efter en vit skjorta med kortare armar som passar. Har en skitful här hemma som är 2 st för stor och sitter som en säck. Den kan jag inte ha på lördag... No no no!

Nu ska jag ut med hunden :)♥

Han lever iaf..

Publicerad 2010-07-19 15:24:34 i Min vardag,

Man kan nästa tror att lille Tarzan ligger på dödsbädden så som han har sovit idag. Men nu har han vaknat till liv och jag hoppas att jag kan få busa en aningen med honom och trötta ut han med en lång promenad sedan innan jag drar till Jespers jobb och coop. Måste fylla kylen igen haha. 
Var meningen att vi skulle till Liseberg senare och kolla på "Lotta på Liseber". Men pga vädret som inte är toppen idag var jag inte så sugen och det slutar nog med en myskväll tillsammans hemma ist :)



Jag och mitt gull ca 1 vecka efter att vi träffades :)♥

Sushi =)

Publicerad 2010-07-17 18:14:26 i Tarzan the dog,

Sushin fick bli min lunch idag, tyckte att jag förtjänade det efter dagens slit på jobbet. Svetten bara rann av mig och det var nog det mest fysiskt jobbiga arbetspass någonsin. Hela jag förrutom fötterna har överlevt dagen. Den värk som dem utstår med för tillfället är inget vidare haha.

En bra sak som jag längtat efter i över 2 veckor är att mitt gull just nu sitter på tåget hem från Luleå. Han kommer vara framme imon runt 11 och då ska jag äntligen få träffa honom :) Sluta kl 13.00 imon och då kommer han stå med bilen framkörd utanför jobbet och resten av dagen kommer gå åt till att mysa ;)

Tarzan är helt fråb vettet galen. Han måste ha någon kombination fel haha Håller på att ladda upp ett videoklipp på facebook. Får se om det lyckas idag, gjorde ju inte det senast jag försökte. Han är helt vild, springer runt som om han hade eld i röven och tuggar på precis allt. Jag tror också att den lille har börjat tänka med fel kroppsdel, ser ut som om han försöker sätta på sina gosedjur i mellanåt.

Puss♥

En lååång jobbdag!

Publicerad 2010-07-15 18:34:32 i Allmänt,

Goddagens alla!
Är äntligen hemma från jobbet och har hämtat Tarzan från hans hundvakt :) Är helt slut i fötterna då jag har sprungit runt som en toka på jobbet för att hinna med allt idag. En massage hade inte suttit fel nu inte. Kvällen ser väl ganska så slapp ut med lite städning och eventuellt tvättning innan det blir tv och sova. Några promenader med lillkillen också såklart så att han inte pinkar inne ;)

Dagens shopping!

Publicerad 2010-07-14 18:17:16 i Mode & skönhet,

Här kommer dagens shopping på Frölunda Torg :)



Bytte den gröna klänningen som var trasig mot en ny fast det fick bli en rosa ist ;P
Gina Tricot 149 :-



Ett par nya, rosa träningshandskar. 
Inter Sport 160 :- 
Fick veta i kassan att det var 20% rabatt., inte helt fel.



Ankelvikter 0,5 kg från Stadium 249 :-




Svettigt värre

Publicerad 2010-07-14 16:47:11 i Min vardag,

Har precis kommit in efter en 60 min promenad med Tarzan i solskenet. Svettigt värre måste jag säga men skönt att få komma ut och röra sig lite igen. Jag tror lill-bebis tyckte det var liite för jobbigt i värmen, ville flera gånger lägga sig i skuggan och vila. Nu ska jag ta och drick lite god lingondricka eller varför inte lite cola? Hmm ;)
Bilder från min shopping kommer upp senare ikväll :)

På upptäcktsfärd

Publicerad 2010-07-14 12:24:08 i Min vardag,

Kom precis hem från en härlig promenad med Tarzan. Solen börjar titta fram och det är riktigt skönt ute. Gick en ny runda som jag absolut kommer gå minst 1 gång per dag och jag vet inte säkert men kan tänka mig att den tog minst 30 min iaf. Ska ta tiden imon :P  Vill hitta en runda som tar 60 min också så att man får lite träning på köpet. Jag fick ett hett tips från Hannaz.se där hon tipsade om ett par vikter man har på benen när man är ute och går/springer. Så fort Tarzan har somnat ska jag bege mig mot Frölunda Torg och införskaffa mig sådana + gnälla lite på Gina Tricot som säljer söndriga kläder till mig. Den hade släppt i sömmarna, det inringade på bilden!



Funderar på om jag kanske ska byra färg när jag ändå håller på haha

Synes ♥

Konstig dröm

Publicerad 2010-07-14 09:01:41 i Min vardag,

God morgon alla söta, har ni sovit gott? Jag har nog sovit gott men känner mig rätt stel i kroppen. Känns som att jag har sovit i samma position hela natten haha. Hade även en jätte konstig dröm, det var en kille som var kär i mig och ville bjuda mig på teater eller något liknande. Innan det skulle börja var jag med en kompis i något getto område och helt plötsligt ville någon döda mig. Jag blev skjuten i min axel, arm, mage, fot och mitt ben men kunde självklart gå omkring som om inget hade hänt haha. Sedan kom en fågel/katt och hämtade upp mig och några till som blivit skjutna. Vi flögs till någon skog där vi fick bo och hade evigt liv eller något liknande. Helt knäpp dröm och jag undrar vart man får allt ifrån. :P

Hoppas inte ni tror att jag är alldeles för knäpp ;)
Jag trodde det skulle vara fint väder idag men det är mulet ute. Jätteskönt i luften och så men vart tog solen vägen? Jag får hoppas att den kommer fram lite senare isf. Nu ska jag äta frukost på balkongen och sedan ska jag sörja över att tv-boxen gick sönder igår (Lådan man stoppar in kortet i). Eftersom inte Jesper var hemma i sverige kunde jag inte ringa honom så jag fick fråga en arbetskollega till honom om det verkligen var möjligt att det kunde hända så och helt riktigt så kunde det de. Vad har mer gått sönder under tiden jesper har varit på semester? hmm en svart tallrik, tv-boxen....det var nog allt än så länge, hans semester är inte slut än haha

Frukost nu ja :)♥



Min och Jespers frukost i London. Varm choklad och varm, basilika och kyckling smörgås :)
Ett ställe som heter EAT. Dem trodde jesper hette Yasmin, aww!

Äntligen lite egentid

Publicerad 2010-07-13 21:35:27 i Min vardag,

Nu ligger lilla vovven och sussar gott i soffan, det mesta är gjort i lägenheten som skulle göras och jag känner att jag har lite tid över till ett fylligt inlägg. Dagarna i Halmstad var helt underbara med mycket värme, lek med syrran och tid med mamma. Jag började min lilla minisemester med en runda på Liseberg med familjen, åkte sagoslottet, dem flygande grisarna, kaninresan, farfarsbilarna mfl och det uppskattades av lillasyster. Sedan bar det då av till halmstad där jag bara tog det lugnt. Jag har bott i min bikini dessa dagar, vi hade det riktigt varmt. Men tyvär så syns inte det, är lika blek som tidigare. Det var för varmt att ligga uppe vid stugan och sola och Tarzan får ju inte följa med ner till havet så det fick bli skuggan under parasollet fram till kvällen. Men i morgon ska det bli fint väder igen och då ska jag passa på att sola en massa innan jag börjar jobba igen. Jag måste ha lite att komma med när mitt hjärta kommer hem från norge haha.
Här kommer lite bilder från helgen!




Lite glassande i poolen hann vi med



Jag kollade precis på Supersize vs superskinny och tycker det är hemskt. Att människor kan utsätta sina kroppar och psyke på detta viset. Då talar jag inte bara om dem stora utan även dem små och påminner mig själv om att jag ibland tänker samma tankar som dem gör. Men efter att ha kollat på det programet upskattar jag min kropp väldigt mycket och är egentligen väldigt nöjd. :) Visst finns det bitar man vill ändra, men hur mycket man än gör för att förbättra kommer man nog alltid ha något att klaga på. Eller vad tror ni?
Nu ska jag äta lite geisha :D
Puss♥

Sweet home, Gothenburg!

Publicerad 2010-07-13 14:00:40 i Min vardag,

Nu är jag hemma i älskade Göteborg igen. Jag kan inte annat än längta hit när jag är iväg. Jag hittade helt rätt när jag flyttade hit :) jag kommer att berätta allt från mina härliga dagar i Halmstad + lite goa bilder senare ikväll då jag har all tid på mig. Nu vill jag bara komma till rätta här hemma och ta en välbehövlig dusch i mitt älskade badrum :)

Puss på er så länge♥

I Stugan!

Publicerad 2010-07-12 19:23:26 i Min vardag,

Jag sitter i stugan i Halmstad, har ju en liten mini semester och då får manpassa på. Vi har haft jätte skönt väder men en aningen för varmt att sola om man inte är vid havet och kan bada. Jag kan ju tyvär inte gå ner till havet eftersom Tarzan inte får vara där. Men jag nöjer mig med att sitta uppe vid stugan i skuggan. Det blir ju ingen snygg bränna men vad skaman göra?! ;) Har varit hemma hos mormor idag och hälsat på, tog även en sväng till Mårås med Josefin där vi badade. Sedan blev det vaniljglass under ett träd i hennes trädgård! har haft en jätte mysig dag idag och så fr vi se vad kvällen har att erbjuda :) 
Jag får se när jag åker mot Göteborg, eventuellt imon om det blir dåligt väder. Annnars får det bli på onsdag förmiddag! Nu ska jag ut och leka med Filippa.

Pusspuss

Tidig morgon!

Publicerad 2010-07-10 08:39:48 i Min vardag,

God Morgon!
Japp ni ser rätt, jag är uppe 08.30 på min första lediga dag på min mini semester. Det känns som rena sovisen, går ju upp kl 05.00 annars, så jag är pigg och glad idag. Nu ska jag bara kolla vädret så att jag vet vad jag ska ta på mig för kläder, sedan blir det duschen och lite frukost innan jag ska bege mig mot Liseberg och möta upp mamma med Co. Ikväll bär det av mot Halmstad där jag ska spendera några härliga dagar. Träffa en massa kompisar, sola, bada och bara njuta av lite ledighet :) Hur kommer er helg att se ut, ska ni göra ngt specielt?

Inatt drömde jag världens sjukaste och dummaste dröm. Tänker inte ens gå in på vad den handlade om så dum var den. Vaknade också någon gång mitt i natten av att jag fick sms. Ett sms av min älsklings pojke :´) <3 Det värmde i hjärtat! 

Puss på honom♥


Jesper och Jag i Gbg några dagar efter att han åkte ner till mig från Luleå ♥

Fredags myyyys :)

Publicerad 2010-07-09 21:00:54 i Min vardag,

Nu tog filmen slut och visst slutar den som alla Disneyfilmer gör... Dem goda vinner över dem onda och kärleken övervinner allt :)
Det fick bli lite fredags mys ikväll och det är inte helt fel. Härligt god geisha och te :) Mitt och Josefins måsten när det är fredags mys :D haha







Nu har jag också bestämt mig för vilken film jag ska fortsätta kvällen med. *Trumvirvlar* Johan Falk :D Wohoo
Det enda som saknas i mitt fredags mys är någon att mysa med... Älskling kom hem, I miss you honey very very much :/♥

102 Dalmatiner

Publicerad 2010-07-09 19:41:35 i Min vardag,

Sitter och kollar på 102 Dalmatiner på tv4+. Jag och Michaela kollade på 101 Dalmatiner förra fredagen och vilken tur jag har att 2:an går idag :D haha
Då har jag lite att fördriva tiden med, efter dennna börjar det 3 andra filmer på 3, 4 och 5:an men jag vet fortfarande inte riktigt vilken jag ska välja mellan än. Får kolla lite på alla 3 och sedan bestämma vilken som verkar bäst. Den ena är en Johan Falk film så den ligger nog högst upp för tillfället.



Puss♥

Äntligen hemma!

Publicerad 2010-07-09 14:52:50 i Min vardag,

Efter en sådär lång jobbdag är jag äntligen hemma. Jag knaprade ihop hela 7 timmar och är mäkta nöjd med det. Solen skiner ute med lite glesa moln och runt 19 grader varmt. Ska man orka sig ut i bikini eller blir det inomhus aktiviteter idag? Vi får se efter lunchen, som får bli den goda salladen jag gjorde igår kväll :)

Jag längtar tills imon då mamma och Co kommer, ska bli kul att gå på Liseberg med dem och få åka barnkarusellerna med Filippa :D haha



Puss♥

Good Morning!

Publicerad 2010-07-09 05:57:59 i Min vardag,

Vaknade pigg, glad och utvilad. Vaknade dock en gång och trodde klockan var 5 men den visade sig bara vara 4, så jag somnade snabbt om igen. Men jag förstår inte vrf jag ska gå upp så tidigt, nu har jag nästan 20 min på mig innan jag ska gå och jag är redan klar. Jag går upp 1 timme innan jag ska traska till spårvagnen och det är egentligen inte så mkt, eller?

Idag blir det nog några extra timmar på jobbet om städ behöver mig. Igår när jag kollade frukostlistan så var det inte allt för många gäster idag. Jag får se när jag kommer dit om dom har sålt lite fler rum under kvällen/natten.

Efter jobbet måste jag packa och dammsuga. Jag orkade visst inte göra det igår, sov ju bort säkert 3 timmar under middagen igår i soffan. Men sånt händer (allt för ofta)! Haha

Ha en trevlig och förhoppningsvis solig dag :)♥

Snart sängen!

Publicerad 2010-07-08 20:51:20 i Allmänt,

God kväll på er!
nu har jag duschat och haft ett litet hemma spa för mig själv. Skönt att pyssla om sig när man är hemma själv! En härlig kropps skrubb, ansiktsmask och återfuktande till kroppen fick det bli.
Kan inte riktigt säga att man är särskilt snygg i ansiktsmask precis haha



Nu ska jag borsta tänderna och sedan gå och lägga mig i sängen och se om det är något bra på tv :)
God natt på er ♥ 

För lite sömn?

Publicerad 2010-07-08 18:28:59 i Allmänt,

Ja det kan jag nog inte neka till, jag lade mig i soffan för att kolla lite tv i detta sketna väder och vad händer intedå? Jag somnade och vaknade inte förns kl var 17.30. Oouppss haha
Jag gick upp, hängde upp min tvätt och lagade en super läcker sallad med nypotatis och vattenmelon :D Blev ganska mycket men nu kommer jag kunna leva på detta ikväll och i morgon :)





Visst ser det läckert ut =)

Puss

Torsdag!

Publicerad 2010-07-08 12:13:21 i Allmänt,

Nu sitter jag här i min ensamhet, regnet droppar ner från himlen och jag har en kurrande mage. Vart ska denna dagen ta vägen tro? Jag ska iaf slänga i mig lite mackor och en bär smoothi framför tvn. Sedan ska jag försöka röja upp lite här hemma, jag åker ju till halmstad på lördag och orkar inte städa imon då jag måste packa. Sedan kommer ju min älskade pojk hem den 18 och då kan jag börja håll snyggt redan nu. Toppen va ;)

Jag är så glad för regnet idag, då har jag en riktigt bra anledning till att mysa i soffan framför någon bra film =D
Har ni något förslag på någon rulle som skulle kunna duga?

Det blir antagligen mycket mer update idag, Micha det kommer du att älska!


I morgon är mitt gull hela 11 veckor :D <3

God Natt!

Publicerad 2010-07-06 21:21:24 i Allmänt,

Kom precis ut ur duschen nu, Micha är ute med Tarzan och rastar honom innan läggedags :)
Ska ta på mig Jespers T-shirt, föna och platta till håret lite innan jag hade tänkt ringa och säga god natt till min älskling. Han åker till norge i 1 vecka ikväll eller imon och då blir det sista chansen för mig att prata med honom på hela 7 dagar...Puuhuu

Nu kom min bästaste in igen så god natt :)

P.s Micha, detta inlägget är för dig ;)

Om

Min profilbild

Frida

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela