Frida Charpentier

Pannkakor

Publicerad 2010-01-20 16:51:50 i Allmänt,

Gisses vad otroligt duktig jag var som gick och tränade sist, känner mig riktigt duktig som bestämde mig bara så där för att träna.

Nu har jag precis ätit supergoda pannkakor eller plättar som min honey säger;)
Jag har alltid i lite vaniljsocker i smeten som gör dem gudomligt goda och för att göra dem ännu lite sötare så har jag på sirap när jag äter dem♥

Kollar på Top Modell men det börjar bli lite tjatigt faktiskt men vilken tur att jag snart ska till jobbet då!

Puss
♥J

Bollen Ester

Publicerad 2010-01-18 12:51:23 i Allmänt,

Japp idag tog jag beslutet att pumpa upp min pilates boll Ester igen! jag är ju så fruktansvärt lat att jag inte orkar att gå till gymmet så då kan jag träna lite på egen hand och slipper då så dåligt samvete! Hehe Fast det här gör väl så att jag blir ännu latare. Och under tiden jag skrev dessa rader bestämde jag mig för att gå till gymmet i alla fall. Så vi synes sen!

Pusspuss
♥J

Skäms på mig!

Publicerad 2010-01-17 15:52:49 i Allmänt,

Nu får jag allt skämmas lite tycker jag, har inte skrivit alls på länge och det är inget bra!
Sitter och lyssnar på Spice Girls och drömmer mig bort till den gamla goda tiden då detta var mina största idoler! Härligt men skrämmande att man fortfarande kan texterna, men det är väl så det ska vara, eller?!
Vad lyssnade ni på när ni var yngre?

har inte så mycket att skriva för här händer det inte så mycket mer än att jag har latat mig en massa, jobbat och insett att jag måste lägga i ett kol med träningen om jag ska bli av med dallret där bak hehehe
Så ja idag ska jag träna och äntligen få mysa lite med min älskling♥
Blir ju inte av att vi ses mer än i sängen o det är väl mysigt tänker ni, men antingen sover jag eller så sover han!
Men i onsdags sågs vi ju en del efter att jag jobbat, blev att jag gick först hem till Johanna en stund innan dem andra kom in till stan och vi träffades på Nivå. hade faktiskt ganska kul för att vara ända nyktra förrutom dem som jobba där då. Hehe

Och så kommer jag med en liten bedjan; Ni få läsare som läser min blogg kan väl vara gulliga att att sprida vidare den så att fler kan upptäcka mitt spännande liv!
Nu ska jag sjunga en massa gamla goa låtar!

Pusspuss♥

Ousch!

Publicerad 2010-01-12 17:03:30 i Allmänt,

Sitter här med världens huvudvärk och ska snart iväg och jobba! Vilken prima kombination, eller inte. Hoppas att det snart går över men känns värkligen inte så. Jag vill bara sitta hemma ikväll och sova och gosa med min älskling. 

Hoppas ni andra mår toppen (Y)
Nu ska jag se på "du är vad du äter" hehe

Pusspuss
♥J 

Happy day!

Publicerad 2010-01-08 15:40:10 i Allmänt,

Måste säga att den där medicinen jag köpte på apoteket igår var riktigt riktigt bra!
Man ska ta det 2 ggr om dagen mot förkylning och jag känner mig redan mycket bättre. Härligt för jag kännde inte riktigt för att vara sjuk nu i helgen!

Har varit på riktigt gott humör idag, tror det var vädret. Jag blir alltid så glad när det är solsken.

Sitter och väntar på ett samtal eller ett mejl så att jag kan få veta om jag får jobbet eller inte. Den andra tjejen har fått veta men vrf har inte jag? Så jäkla oduglig kan jag ju inte vara!

Sitter också och väntar på att min älskling ska komma hem så att vi kan äta och mysa♥

Jag lovade ju för ett bra tag sedan lite bilder från nyår så här kommer några :)




Pusspuss
♥J

Sjuk :/

Publicerad 2010-01-07 15:18:27 i Allmänt,

Sitter hemma och är sjuk idag, fick ringa o sjukanmäla mig på jobbet. Som tur hade jag bara idag kvar denna veckan!
Var på apoteket och köpte någon kines medicin som tydligen ska vara bra. Smakade inte särskilt gott, typ som smaklös lakris, uuhhh!

Nu ska jag städa så att min pojke tycker att jag är duktig!

Prosit till mig
Pusspuss
♥J

Happy Happy Happy

Publicerad 2010-01-06 13:14:21 i Allmänt,

God middag alla! Hoppas ni har en trevlig dag i snön och att ni inte är allt för frusna och ledsna över vårt vackra väder.
Jag är så glad och sprallig idag även om jag har blivit förkyld under natten. Filmen "Gustaf" har precis börjat på 3:an och den är ju himla rolg så jag ska kolla på den nu hade jag tänkt. Har precis plockat ner julen i kartongerna och det var lite sorgligt faktiskt. Men någon gång ska det ju ner. Kom precis på att jag måste byta gardinerna också Puust!

Gardinerna kallar, så ha det bra!

Pusspuss

Aaahhh!

Publicerad 2010-01-05 22:24:00 i Allmänt,

Vad ska jag göra?:O Jag har så sjukt tråkigt och vet inte vad jag ska göra!
Känner mig så jävla bitter efter en sådan underbar dag. Vad har jag gjort för att förtjäna att vara på så traskigt humör?! Gör mig glaaaad.

Hade intervju idag på ett hotell och håller tummarna för detta! Hade varit riktigt kul. Hämtade också ut mitt pass hos polisen och jag såg inte klok ut, världens sneaste ögon och ser allmänt mongo ut! Toppen till det.

Och bara för att jag är på så underbart humör så måste jag passa på att beklaga mig över paradise hotell! Hur kan man göra ett sådant program, jag vill gråta en massa över dessa tragiska människor som finns på denna jord!

Tack och hej leverpastej!

♥J

Om

Min profilbild

Frida

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela