Frida Charpentier

Tisdags mys!

Publicerad 2010-09-28 19:06:25 i Frida Tipsar,

Klockan tickar på och det börjar skymma lite ute nu så vad är inte bättre med lite tända ljus och en stor kopp te?! Och stor kopp det är det, gick inom Indiska på torget och fick med mig en enorm te-kopp som kommer bli väl använd nu under hösten och vintern. Köpte också på mig lite nytt te med smaken av lime och kanel. Det doftar supergott och kan knappt vänta tills te´t har svalnat lite. Tyvärr hittade jag inga vantar som jag ville ha men det hoppas jag kommer in senare framöver. :)
Tasch ligger så sött i soffan och sover, det har minst sagt vart en jobbig dag för honom. Han har rusat runt som en tok ute. Jag vet inte om det är för att det blåser omkring en massa löv och grenar eller för att han sover en massa när vi är inne ;)

Titta så mysigt jag har det ikväll med te, ljus och Cougar Town:)


Härligt stor kopp eller hur?!


Just det, jag har varit Fixar-Frida idag! Vi köpte ett nytt duschmunstycke till vår dusch igår som jag ville testa i morgon innan jobbet. Visst tog det ett litet tag innan jag fick allt att funka helt och hållet men nu sitter den där..Ska bli spännande att se om den är lika bra som vi tror. Man kan vrida där vattnet kommer ut och ändra strålningen av vattnet på 3 olika sätt. Jag kommer nog inte komma ut ur duschen på flera timmar när jag väl hoppat in där haha.

Saknar dig älskling♥

Kommentarer

Postat av: Hanna Z

Publicerad 2010-09-28 19:28:22

Men åh tack för tipset, koppen var jättefin! Det får nog bli ett besök på Indiska i veckan:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frida

Välkommen hit!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela