Frida Charpentier

Blondin-Frojd 2?

Publicerad 2010-03-31 16:43:49 i Allmänt,

Japp, jag tror jag ska döpa om mig till Blondin-Frojd 2! Fick detta förslaget för ett bra tag sedan av en på Jespers jobb. Ja det är ju inte allt för illa så varför inte? Hahaha
Nej jag bara skojar med er ;)

Jag sitter och väntar på att tiden ska gå, har så fruktansvärt tråkigt. Men ska i alla fall åka till Jespers jobb om  timmar och självklart ska den blå coop kassen med.
Sitter och kollar lite kläder från Bubbelroom.se och jag hittade detta som jag vill ha!









Ursnygga eller vad tycker ni?
Framför allt den rosa längst upp, den är så jag :D

Puss på er♥

Tuudeluuu

Publicerad 2010-03-31 13:48:46 i Allmänt,

Sitter här hemma och orkar inte göra allt för mycket. Skulle behöva tvätta en maskin med tvätt men det orkar man ju inte. Kanske att jag orkar efter att jag har ätit. Är jag hungrig då går kroppen i strejk och jag vägrar att göra något alls. Någon mer som känner igen sig? 
Det är så fruktansvärt trisst när det regnar ute, jag saknar solen från igår och det hade varit underbart att få gå ut på en lång promenad. För att pigga upp mig själv så kollar jag på lite sommarbilder från förr och tänkte ge lite smakprov på vad komma skall. Härligt va?!


Jag och Jespers kompis hund i Luleå förra sommaren!


Jag på balen förra året!


Och till sist jag och min älskling i sommras♥

Puss på er! 

God morgon mina sockersöta!

Publicerad 2010-03-31 11:37:34 i Allmänt,

Har ni sovit gott? Jag kan inte säga att jag sov som en prinsessa, men pigg är jag i alla fall. Dagen består bara av att tvätta lite, slappa, äta, slappa lite till. Härligt va? Ringde precis till Comfort Hotel Stockholm och bokade in ännu en person i våra rum. Det här blir trångt och mysigt. För er som inte vet så ska jag och några till åka till globen och se LADY GAGA! Vae väldigt skeptisk mot det först men nu är jag riktigt taggad.
Nu ska jag äta frukost så vi hörs lite senare
Puss

Tisdag eftermiddag

Publicerad 2010-03-30 18:37:59 i Allmänt,

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp idag. Först var jag en runda på gymmet, ett underbart pass idag med 20 minuter sol, 40 minuter band och 1 timmes styrka. Det kändes i kroppen efteråt kan jag säga. När jag kom så åt jag och sedan fick jag ta en snabb dusch och fix för Jesper ringde och tyckte tt jag skulle åka in till Fiskebutiken och köpa öringsdrag till honom. Varför inte liksom, vädret kunde inte vara härligare och jag slapp sitta hemma och feta mig. När jag ändå var inne i stan gick jag in en runda på Kicks och kunde självklart inte låta bli att köpa ett nagellack och nagellacks bortagning (A). Färgen var typ hallonrosa och sjukt snyggt. Passar fantastiskt bra ihop med min nya ring!

Är det någon mer än bara jag som tycker det suger att dem tagit bort "Desperate Houswives" ikväll? Det är ju det som förgyller tisdagarna på veckorna. Aja det är ju bara att hoppas på att man inte jobbar kväll nästa tisdag.
Kom också på att Johanna har sin "Hejdå sverige"-fest på lördag! Hur ska jag göra, åka till Micha över helgen eller lösa det på ngt annat vis så att jag kan gå på festen? Hmm mitt Ilandsproblem haha

Nu lite tv och hårbottagning ;)
Puss♥



Gabi är lätt min favorit, tror nog jag hade blivit som henne om jag hade haft gott om pengar hahaha
Vem är eran favorit?

God morgon puddingar

Publicerad 2010-03-30 09:35:07 i Allmänt,

Har ni sovit gott i natt? Det har jag och jag ville verkligen inte gå upp när Jesper försökte väcka mig såå jag låg kvar i sängen åklart. Men nu har jag gått upp och håller på att äta frukost, bestående av yogurth och fruktsallad. Ska iväg och träna här efter men först måste jag göra något åt mitt skatbo till hår som jag råkade somna halvblött med. Det ska bli så härligt att komma ut idag. Solen skiner och i trapphuset luktade det sommar. Jag tror jag tar den lite längre vägen till gymmet sedan faktiskt, man måste ju passa på att njuta av vårt vackra väder nu när det väl visar sig lite.

Jag har en stoor HISS idag, när jag vaknade så hörde jag en massa oljud ute och när vad tror ni inte jag såg när jag tittade ut? Jo vägsop maskinerna :D Så härligt att bli av med allt grus och skit på vägar och trottoarer nu. Det av något är ju så vårkänsla!

Skriver mer när jag kommer hem igen!
Puss♥

Hemma och snart sängdax

Publicerad 2010-03-29 23:00:36 i Allmänt,

Kom hem från träningen för ett bra tag sedan, blev lite tyngder och 1 timme på bandet. Känns lite slött men det var så sjukt mycket folk och jag gillar inte när det är så trångt. Men i morgon blir det andra bullar, då ska jag gå upp när jesper går upp och så ska vi ta följe till Frölunda Torg.

Sitter och snackar med Micha på msn och vi kom fram till att vi ska leka i helgen. Jag ska få komma tillbaka till Halmstad för några minuter för att sedan bege mig till Oskarström hahaha. jag undrar vad vi ska hitta på, blir nog många timmar i stallet och vi får se om jag överlever hennes rodeohäst.
Nu blir det CSI och sedan sova!

God natt på er alla♥

Träning på schemat

Publicerad 2010-03-29 17:30:37 i Allmänt,

Gud vad glad jag är för att jag tagit på mig träningskläderna och känner för att träna lite!
Så nu ska jag rusa iväg till gymmet och bränna lite fett!

Ha en bra eftermiddag ♥

Home sweet home!

Publicerad 2010-03-29 14:57:22 i Allmänt,

Hemma från stan nu och det gick väl inte precis som jag hade tänkt mig, men ganska positivt ändå! jag har ju lite fördelar så jag håller fortfarande tummarna och det tycker jag också att ni ska göra!

Det blev även en liten runda på Frölunda Torg (a) haha ja, mer har nog inte hänt idag!
Just nu värmer jag lite mat, min favorit soppa mummmssss. Sedan ska jag försöka göra ett ryck och kanske puttsa fönstrena!

På återseende Puss

God morgon!

Publicerad 2010-03-29 11:27:29 i Allmänt,

Har precis vaknat och det känndes riktigt skönt att ha sovit ut lite även om det inte riktigt var meningen att bli så länge. Ska strax äta frukost som består av en kopp te, yogurht och fruktsallad. Sedan lite fix och en runda in till stan.

Det är så mysigt att Jesper har kommit hem nu, det kan inte beskrivas i ord. Härligt, härligt helt enkelt!
Nu ska jag gå och äta, hörs efter stan.
Puss

Myskväll!

Publicerad 2010-03-28 22:05:19 i Allmänt,

Vad härligt det är med kväll, sitter och kollar på Johan Falk på 4:an men hänger inte med så mycket då jag gjort en mycket god fruktsallad! Det är så gott med frukt, när jag väl gjort en skål så är de det ända jag äter tills det tar slut haha

Förresten jag höll på att komma 1 timma för sent till jobbet idag, hade liksom ingen aning om att man skulle ställa om klockan i natt så självklart hade ju inte jag gjort det. Jag vaknade 1 timme innan jag skulle upp och av ngn anledning så vaknade jesper också och nämnde att min mobil undrade om jag ville ställa om till sommartid och då fick jag fart för egentligen så vaknade jag när jag skulle upp! Sedan när jag väntade på spårvagnen trodde jag att jesper drev med mig för vagnen kom 07.55 men på tidtabellen stod det 06.55........08.25 och hade den inte kommit kl 07.55 hade jag ju kommit ca 20 min för sent, men istället trodde jag att jag skulle komma 1 timma för tidigt. Men när jag väl kom till jobbet 08.15 så var jag i tid och allt var bra!

Om det är någon som förstår något av det jag skrev nu så är ni otroligt duktiga hahaha

nu ska jag äta fruktsallad och kolla resten av Johan Falk =)
 PUSS 

Impuls shopping!

Publicerad 2010-03-28 17:32:47 i Allmänt,

Kom precis hem från Frölunda Torg, jag och Jesper var och åt sushi och sedan köpte jag en dagkräm och en ansiktsskrubb på apoteket.



Hoppas denna är okej, någon som har den?
Ansiktskrämen jag köpte heter Eucerin för torr hud. Den verkade faktiskt helt okej, är inte särskilt duktig på sådant där så jag litade på tanten i affären.
Sitter och lyssnar på låtarna ur "Mamma Mia" och kan inte annat än sjunga med! JAg älskar dem låtarna och filmen är också så himla underbar!

Ikväll ska vi hyra film och äta tacos med David, om han hinner med att komma hit ;)
Jag röstar på "Sommaren med Göran" Men lär säkerligen bli nerröstad av dem andra. Jag tycker den verkade super kul när man såg trailern på Tv för jätte länge sedan, framför allt när han försöker dränka den där lilla killen i havet hahahaha

 Förresten så sitter jesper och sjunger så att grannarna flyr, tinnitus, ja tack! haha
Puss

Söööndag hela dagen!

Publicerad 2010-03-28 14:19:15 i Allmänt,

Nu har jag slutat jobba och är ledig hela eftermiddagen, härligt värre. Ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Har lust för lite fönstershopping idag, annat har jag inte råd med. Jobbet gick riktigt bra idag, det flöt på bra och jobbade med en ny tjej som var riktigt trevlig.

Är så sugen på suchi idag också, man kanske ska kosta på sig det, är inte alls sugen på att laga någon mat!

Ha en bra söndag så länge =)
Puss♥


Muuummsss :D

Väntar och väntar!

Publicerad 2010-03-27 23:51:50 i Allmänt,

Jag sitter fortfarande här hemma och väntar på att dem andra ska dra sig mot stan! Funderar starkt på att gå och lägga mig för det kommer att bli alldeles för sent annars och jag kommer inte orka jobba imon! Visst jag börjar inte förns 08.30 och jobbar bara i ngr timmar, men jag känner ändå inte för att vara trött och hängig imon :S Snackat lite med H från jobbet nu och tanke nr 2 ploppade upp och sa att jag skulle in o träffa henne i stan! Hmm Sova eller festa? Återkommer snart, ska fixa lite grejer!
Puss

Älskade designe!

Publicerad 2010-03-27 19:59:59 i Allmänt,

Hejsan alla! Som ni ser så har jag fått en ny design som jag är så j***a nöjd med! Tjejen som har åstadkommit detta heter Camilla och driver en egen liten firma där hon gör designer till bloggar och hemsidor. Hon är riktigt duktig så gå in och kolla på hennes hemsida http://www.camillafamme.se/ 

På tal om allting annat så kom min kära pojkvän hem från Luleå idag och det var en stooor lättnad. Har gått och saknat honom i 10 dagar nu så det var på tiden att han kom hem. Han är inte hemma nu tyvär men om några timmar ska jag åka in på stan och möta upp honom och gänget, ska bli riktigt kul förrutom att jag ska upp kla 06.30 och jobba imorn, men det är en annan femma haha.

Jag fick sluta lite tidigare från jobbet idag så jag åkte inom Frölunda Torg och vet nu vad jag hittade? Ett par galet snygga skor som jag inte tvekade för att köpa, det kommer bli kvällens höjdpunkt! haha
Visst är dem ursnygga?



Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite, blir inte så extremt ikväll eftersom den kommer sluta så tidigt!
Kvällens pingla-bild kommer senare eller imorgon!

Puss o Kram på er♥

Shopping galen!

Publicerad 2010-03-10 17:08:18 i Allmänt,

Var inne en runda på Frölunda Torg innan jag stack hem efter jobbet. Vill köpa en ny väska för min är riktigt sliten nu, men det blev tyvär inget köp idag. Hittade några riktigt fina men det sa aldrig klick. Snyyft

Upptäckte en ny favorit butik som är nyöppnad på FT som heter New Yorker. Dem hade mycket och både häftiga och söta kläder. Jag hittade 2 stycken klänningar som jag blev helt förälskad i. Den ena var en riktigt snygg partyblåsa och den andra var en otroligt söt sommarklänning som passar utmärkt vid havet.

Hittar tyvär inga bilder på någat utav det jag kollade på så ni får överleva utan ;)

Tröööttt!

Publicerad 2010-03-10 16:56:53 i Allmänt,

Är så fruktansvärt tröttt och hängig idag. Man blir lite utsliten på jobbet och vill hellst av allt just nu ha en massage. Måste plocka i ordning en massa skit här hemma och diska en massa i köket och sedan laga mat! Varför har jag skämt bort min älskling så otroligt att han inte kan laga mat själv när han kommer hem? Ja det var en bra fråga tycker jag, men det finns det inget att göra åt nu. 

Förresten så den 18 är hotell Turkosgatan öppet igen och jag har en extra ledig sängplats. Vem vill flytta in hos mig i 9 dagar? ;)

Puss

  

God morgon!

Publicerad 2010-03-08 05:55:55 i Allmänt,

Har ni sovit gott i natt?
Det har jag i alla fall förrutom dem 3 ggr jag vaknade av att jag var tvungen att gå o kissa. Men nu är jag uppe, fixad och ätit så nu väntar jag bara på att gå till vagnen som tar mig till jobbet :)

Jag gick och lade mig klockan 9 igår kväll och var helt slut, jag somnade bums även om jag hade sovit i typ 1 timma innan jesper kommer hem. Jag kommer säkerligen vara lika trött ikväll igen men jag MÅSTE orka gå till gymmet i eftermiddag så jag hoppas på sol hela dagen så att jag är pigg och på humör. Jag älskar solen, jag blir så himla glad och sprallig av den, så det är så himla sjönt att våren är här nu och att solen skiner så ofta.

Ne nu ska jag gå och väcka mitt sovande hjärtegull!
Ha en bra dag<3
puss

Kan inte leva utan mat!

Publicerad 2010-03-07 14:01:52 i Allmänt,

Mmmm vad gott det är med mat!!
Jag håller just nu på att laga lite god "röda soppa" som är en matig soppa med potatis och köttfärs, servera gärna med lite riven ost.
Jag kan inte leva utan denna soppan, fick den i skolan när jag var liten och alla älskade den. Mamma bad om receptet och sedan dess måste jag äta den regelbundet. hahaha

Mitt recept hittar du på; http://www.matklubben.se/matklubben/Fridamatglad/kokbok/?id=1915378&recipeid=76297 

Hoppas det smakar =D
Puss

Vad tycks?

Publicerad 2010-03-07 11:05:02 i Allmänt,

Nu är jag klar med min nya design, väldigt enkel och rosa. Något som stör mig är att jag inte kan få texten att bli större. Jag testade att ändra på typ allt men den var lika liten ändå. Men det gör inget, man ser ju vad det står, hoppas jag i alla fall. hehe 

Har världens träningsvärk idag efter mitt pass igår, vill inte tänka på hur det kommer kännas i benen i morgon.
Men det blir ju ett senare problem ;) Idag ska jag bara ta det lungt, vaknade upp med världens mensvärk idag. (ska inte p-staven hjälpa mot det?) Det bästa är att det inte händer så ofta nu i alla fall, det hade jag aldrig fixat. Så idag kommer det inte hända alls mycket här hemma mer än att jag ska tvätta lite och självklart laga mat. Hade tänkt mig att jag skulle göra goood soppa, men vi får se vad det blir.

Have a nice day
Puss 

Puh

Publicerad 2010-03-06 13:00:16 i Allmänt,

Så nu är jag hemma igen efter ett hårt träningspass. Jag är helt slut i kroppen och känner inte alls att jag vill städa och tvätta, men det måste göras så inga sura miner. Måste också få påpeka att det är fantastiskt väder ute, jag har ju jobbat natt i 2 veckors tid nu så jag har fullkomligt missat detta. Gud så härligt att det börjar bli vår nu, sol, värme, fåglarna som kvittrar. Jag bara älskar det.

Jag hade tänkt mig att jag skulle gå och duscha nu, sedan röja upp här så att det blir fint och sedan sätta mig här med datorn och fixa med min otroliga blogg. Det låter väl helt okej?!

Puss så länge<3

Träna!

Publicerad 2010-03-06 09:52:59 i Allmänt,

Nu ska jag alldeles strax springa iväg till Sportlife och träna Bodypump. Har inte varit så aktiv under dessa 2 veckor som jag hade planerat men nu ska det komma igång igen.
När jag kommer hem sedan ska jag städa och tvätta lite, är fruktansvärt dammigt här och en enorm mängd av mitt hår ligger också och skräpar på golvet. Tro det eller ej men jag har börjat tappa mycket hår igen, att inget ska fungera som det ska för mig.

Jag gjorde ju om min design för ett tag sedan men det sa inte klick tyvär så jag tänkte att eftersom jag har så mkt tid över idag så ska jag fixa den och lägga ner mycket kärlek så att den blir otroligt snygg. Lika rosa och pampig som jag! ;)

Nu ska svetten flöda, ses snart!
Puss

Om

Min profilbild

Frida

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela