Frida Charpentier

Hemma i Landeryd

Publicerad 2010-04-29 15:35:12 i Allmänt,

Nu sitter vi hemma i Landeryd och Jesper försöker att limma ihop våran bil som jag råkade förstöra igår. Jag skulle öppna örren och det small till och efter det gick det inte att öppna dörren. Nu har Jesper monterat isär hela dörren och limmar ihop den haha. Vi får se om han lyckas fixa det. Igår kom vi vid klockan 22.30 så då han vi inte med så mycket. Men idag vaknade jag vid 5, gick upp och kunde inte somna om så har varit uppe sedan dess. Det får nog bli en powernap snart haha. Om några timmar kommer mormor o morfar hit, vi ska fira mig och jesper med smörgåstårta, tårta och paket. 

Återkommer kanske senare
Puss♥ 

Härligt med en dusch!

Publicerad 2010-04-28 15:21:58 i Allmänt,

Kom precis ut ur duschen och visst är det härligt att duscha?! Fast ibland kan jag känna "snälla kan ingen annan gå och dusha åt mig" för att jag bara inte orkar, men idag då var det kanon skönt. Nu har jag nästan packat allt, det är bara dusch och smink grejerna som ska ner i väskan sedan är allt klart.
Jag längtar verkligen tills vi ska åka, det ska bli så skönt att komma hem lite =)

Nu tror jag att jag skall plocka ur diskmaskinen, göra lite nyponsoppa och sedan dammsuga :D
Puss

God morgon mina sockersöta!

Publicerad 2010-04-28 11:04:57 i Allmänt,

I natt har jag inte sovit det minsta bra. Sprungit på toa tusen gånger, drömt läskiga drömmar och inte kunnat somna om. Usch vad jag är trött och degig. Jag som måste packa och göra lite fint här innan vi åker hem till Landeryd ikväll. Imorgon blir det smöörgåstårta och vanlig tårta som Filippa ska dekorera ikväll. Jag undrar om den kommer gå att äta? haha 

Det är så mycket som jag ska hinna med fram till fredag eftermiddag. Träffa familjen så mkt som möjligt, hinna träffa Josefin och Cilla, fira mig och Jesper, åka till Ullared. Varför ska man alltid åka på en sån kort tid? haha

Hörs sen iaf Puss♥ 

Trött flicka

Publicerad 2010-04-27 15:44:52 i Allmänt,

Bra att jag köpte en stor godispåse, åt 5 bitar och sedan slängde det för att jag kände mig onyttig (Y) hahaha
Var i stan och lämnade tillbaka den rosa klänningen, gick ett ärende åt mamma och provade lite klänningar på New Yorker. Nu ska jag kolla på "Toddlers & Tiaras", ett program om små barn som tvälar i skänhetstävlingar.





Vad tycker ni om detta?
Innan var jag helt emot det, men efter att jag sett programmet ett antal gånger så tycker jag det är okej så länge dem små tjejerna vill göra det själva. Det finns dem mammorna som tvingar sina barn till det och det tycker jag inte är okej. Sen finns det dem tjejerna som tycker att det är jätte roligt med fina kläder, smink och att få vara fin och stå på sceen. Då tycker jag tt det är helt okej. 

Puss på er♥ 

Mot stan!

Publicerad 2010-04-27 11:11:47 i Allmänt,

Hej hej hej!
Idag är det en ny dag och även om jag haft en jobbig natt med 4 toabesök och en täppt näsa så är jag på gott humör och väldigt pigg. Vaknade med en svullen och ömmande hals som inte känns så bra, får hålla tummarna på att det inte är något långvarigt :)
Nu ska jag iväg till stan, lämna tillbaka en av klänningarna och kanske shoppa någon annan. Såg ju en jätte fin klänning på New Yourker.
See ya♥

Oohh

Publicerad 2010-04-26 18:35:41 i Allmänt,

Jag har bestämt mig och jag ska vara så fräck och våga. Jag ska köpa en helt ny sommargarderob :D Tror jag i alla fall haha. Men det blir ett senare projekt så jag får återkomma med det. Jag sitter och bara glor tv och väntar på att Jesper ska komma hem. Jag är hungrig, orkar inte laga mat och är allmänt slapp. Hur kom jag till denna punkten? Jag som alltid måste hitta på en massa. I morgon skall jag in till stan och köpa lite grejer som mamma bad mig köpa hem när vi ska till Landeryd. Sedan blir det nog lite sommarkläder och att lämna tillbaka klänningarna jag köpte. Det var verkligen ingen kärlek vid första ögonkastet så jag tror jag måste skilja mig ifrån dem och hitta något annat fint. Det är ju bara onödigt köp om man köper något man ändå aldrig vill använda. Kikade ju runt lite på Gina och New Yorker och hittade en massa som jag vill ha.
Dagens kvällsmat får bli röda soppan, längtar tills jag sitter med en rykande tallrik med härlig matig soppa som omges av smält ost. Och ni som har upplevt detta goda vet att det inte är överdrivet ;) haha

Puss♥



Jag i London med en MASSA mat haha

Shoppingsugen!

Publicerad 2010-04-26 13:06:18 i Allmänt,

Nu har jag varit på A.F och fixat så nu är det nära. Var också en runda på Frölunda torg och kikade lite på sommarkläder. Jag hittade mycket fint faktiskt. Allt från sommriga jeans till härliga klänningar. Jag ska prata med min ekonomiska rådgivare sen när han kommer hem och nalla lite från mitt sparkonto till att snygga till min garderob lite :D. Jag ska ju till Gekås på fredag så man kanske ska vänta med att shoppa här och se vad som finns där, dem har ju mycket snyggt för bra priser där!

Nej nej, nu ska jag gotta mig i lite Ben & Jerry´s sorbet :D
Puss♥



Den bör testas för den är super god!

Shoppaholik!

Publicerad 2010-04-25 15:30:22 i Allmänt,

Martina från skåne var på besök i Göteborg i helgen och självklart gick vi en runda på stan med hennes kompisar. Mycket skratt och lite shopping. Jag vet inte än om jag verkligen vill ha dem 2 klänningarna jag köpte. Den plufsiga med rosa blommor har jag velat ha jätte länge men kan inte bestämma mig om blått eller rosa. Den blå rutiga klänningen jag köpte är jätte söt men som peter sa, jag ser ut som rödluvan haha
Dem är jäte fina båda två men guud vilket problem, kan inte bestämma mig. Jag får fråga Jesper sen när han kommer hem :)



Vad tycker ni om klänningarna jga köpt? Ska jag behålla dem? :P

Puss♥

Slapp söndag!

Publicerad 2010-04-25 15:24:42 i Allmänt,

Jag blev ledig idag och visst är det skönt men hade hellre jobbat måste jag säga. Vill få in så mycket på kontot som möjligt men det går inte så bra just nu. Visst det går framåt men än är jag jag inte vid mitt mål. Igår var vi ute med några kompisar och käkade på restaurang. Mycket gott men inte värt priset, mitt favorit ställe är fortfarande Texas Longhorn på Linné. Efter en trevlig måltid tog vi bussen mot Majorna och spelade lite biljard. Jag och Affi körde helt klart över killarna ;) Senare drog vi in till Ches Amis och umgicks innan jag och jesper fick lägga benen på ryggen och springa till spårvagnen. Jag måste säga att det blev en hel del 50 m löpning i klacka igår men mina fötter lever idag och det är jag tacksam för. Här kommer lite bilder från igår!


Min bejb<3


Peter och Adrian var grymt coola!


Och till sist Oscar och Affi =)

Ha det najs
Puss

Sjuk?!

Publicerad 2010-04-23 17:37:46 i Allmänt,

Tro det eller ej men jag tror att jag börjar att bli sjuk, har haft huvudverk och kännt mig slö hela veckan och det blir bara värre och värre för varje dag som går. Inte alls kul när det händer så mycket framåt.
Var i alla fall och klippte mig innan och hon var superduktig, tunnade ut luggen och gämnade till allt så att det blev lite form på det hela och jag blev supernöjd :) Ni får ingen bild för det ser ut nästan lika dant som innan ;)

Gick förbi ica också, köpte lite nödvändigheter och jordgubbar. Dem brukar ju inte vara så fina och billiga såhär års men dem var jätte fina och kostade bara 20 kr så jag köpte 2 st lådor haha!



puss på er♥

Klippdag!

Publicerad 2010-04-23 13:06:58 i Allmänt,

Hejhej och god morgon!
Är nästan lika trött idag som igår även om jag gick upp vid 10, men mitt hjärtegull höll på att snoza i 3 timmar så jag fick inte sova så mycket. Snart ska han köra mig till gymmet där jag har klipptid, äntligen säger jag bara. Mitt hår är jätte slitet nu och luggen jag gjorde sist ser inte klok ut nu när jag har den som sne lugg. Detta måste givetvis rättas till för så kan man inte ha det ;)

Vad ska ni göra idag? Jag ska bara ta det lungt idag, hade tänkt träna när jag ändå var på gymmet men jag har INGEN ork till detta idag, tyvär. Så jag ska gå förbi Ica och handla lite, kanske slinker med något gottit, vem vet!
Just det, Jesper ville åka och fiska när han kommer hem från jobbet , vi får se hur det blir med det, ska försöka orka hänga med idag. Det är så härligt att vara ute om det är fint väder och inte blåsigt.

Här kommer lite fiskebilder från svartedalen förra året :)





Have a nice day!
Puss♥

En härlig torsdag!

Publicerad 2010-04-22 17:07:46 i Allmänt,

Idag är ingen vanlig dag för det är jespers födelsedag, Hurra, Hurra, HURRAAA!!!
Grattis till mitt lilla gull som fyller 22 år idag, blir inte mycket till firande då vi inte kommer ses förrens vid 12 inatt eller ngt. Men han fick mitt paket idag på morgonen i alla fall och han blev super nöjd, ett precentkort på T12 med 1000 kr på. Det hade jag inte sagt nej till i alla fall, hehe.
Denna dagen kan ha gjort min framtid så mycket ljusare. Jag var på en intervju på ett hotell, vilket tänker jag inte berätta förrens jag fått anställning. Det kommer börja med 10 dagars upplärning så jag ska snacka med min handledare på Arbetsförmedlingen och se så att det är okej då jag faktiskt redan jobbar lite smått på Comfort. Men lyckas jag att få detta och att jag blir anställd är sista hindret bara att försöka få ihop båda mina scheman så att jag kan jobba kvar på båda ställerna och på så vis kunna få ihop en 75% tjänst. Längtar tills imon så att jag kan snacka med honom och kunna lösa allt detta nu för då är jag den lyckligaste lilla flickan på jorden :D

Ska även klippa mig imon, snygga till min gamla lugg så att den blir en snygg sne lugg och sedan bara topparna och det uppklippta (Y)

Nu ska jag snart iväg och jobba så tänkte vila lite nu!
ha det bäst
Puss♥

Fenomenet Kissie!!!

Publicerad 2010-04-21 10:35:19 i Allmänt,

Jag kan bara inte låta bli att ibland gå in på Kissies blogg och missförstå mig inte nu, det är inte för att jag avgudar denna blåsta brud med ank-käft utan för att roa mig lite i hennes så "fantastiska" liv. Jag tycker att allt som har med henne att göra är så tragiskt. För bara ett år sedan var hon en jätte söt tjej men stor i käften redan då och nu har hon förvandlats till en riktig diosarie. Jag har inget emot hennes bröstförstoring förrutom att det var så hon blev känd på riktigt. Men hennes jävla läppar??? Dem är ju det enda som syns i ansiktet och bakom allt hår. Jag är ingen sådan som avgudar enorm hårvolym, flera lager smink eller kläder för flera tusen kr. Jag gillar naturligt! Jag ska inte tracka hennes utseende, det är ingen hemlighet att jag inte tycker att hon är snygg men alla får se ut hur dem vill. Men en sak jag verkligen stör mig på är dem som säger en sak och sedan visar upp en helt annan. Och just detta är Kissie vääldigt duktig på att göra. Jag ska ge er ett exempel, hon hade en utelista där hon tyckte att tjejer som lägger ut bilder på sig halvnakna (i detta fallet kjol och BH tror jag) är inget för henne. MEN efter bröstförstoringen är det nästan bara bilder på henne naken men en handduk halvt över brösten och badbilder i bara bikini trosor!!! Vad har hon för försvar för detta? En aningen "jag säger det ena men menar något annat" eller vad tycker ni? Jag tycker hon har gått för långt och det är nog fler än jag som är väldigt trött på denna bimbon nu!

Nu ska jag iväg och göra av med lite energi på gymmet!
ha det bäst alla♥

Härliga våren!

Publicerad 2010-04-19 20:28:20 i Allmänt,

Vilken dag va, jag vill bara radera den från historian. Ingenting vettigt har hänt alls, jag har nog bott i soffan idag förrutom när jag var och hälsade på toan och kylskåpet. Jag var ju i och för sig inne i stan en runda på förmiddagen och köpte älsklingens present. Han fyller ju år på torsdag! Det är så mycket som händer nu framåt så jag hinner inte riktigt med. På torsdag fyller ju då min baby år, en hemlis i veckan, på lördag blir det lite firande, jobb hela helgen, veckan därpå ska vi till landeryd och Gekås och sedan framåt ska vi till Stockholm, jag fyller år och sen kommer en helg där något ska hända och det får jag veta snart eftersom det är en present :) Woooh en massa som ska hända på bara en månad men kul ska det bli!

Nu sitter jag här och väntar på att älskling ska komma hem så att vi kan äta och myysa ;) Imorgon är han ledig och då blir det lite ärenden och antagligen stan skulle jag kunna tro. Hoppas bara att vi hinner med att träna och att det blir ett ordentligt träningspass denna gången. 

Ha det bäst alla
Puss♥

 

Bild från 2 somrar sedan när jag gäst jobbade på en restaurang i smålandsstenar där Emmsan jobbade!
Saknar dig hjärtat♥
Kolla även in hennes blogg på http://emeliieeaxelsson.blogg.se/ 

Härlig Onsdag!

Publicerad 2010-04-14 17:19:16 i Allmänt,

Jag var ju på Handelsakademin och träffade lite företag. pratade lite med dem, frågade frågor och lämnade cv, så nu får vi hålla tummarna på att någon är intresserad.
Älskar ni solen lika mycket som jag gör? Jag mår underbart bra och sprudlar av glädje och energi. Igår lagade jag lite mys mat och dukade fint på balkongen med tända ljus.
Såhär fint blev det:




Visst ser det gott ut?
Kyckling, ris och lite stekta grönsaker =D

Tog också lite "dagens" och upptäckte att jag har en otroligt snygg sommarmage haha




Nu ska jag njuta lite av solen på balkongen och sedan ta bussen till Sisjön och handla!
Puss på er♥

Jobbmässa!

Publicerad 2010-04-14 11:30:57 i Allmänt,

En härlig dag idag igen! Jag ska snart ut i solen och åka till Handelsakademin där det är jobbmässa. Jag hoppas kunna få lite kontakter och förhoppningsvis en intervju inom snar framtid. Det börjar bli så frustrerande att söka och söka och söka men aldrig få napp. Man ska ju aldrig ge upp men jag känner att jag är på bristningsgränsen snart. Man går ständigt runt och tänker på vad man gör för fel, om det är fel på en själv, varför ingen vill ge en chans till att bevisa. Men jag gör inget fel, det är inte mig det är fel på och snart kommer min chans, kanske redan idag!?

Det är redan onsdag och veckorna bara rullar på. Snart fyller jag år och är äntligen 20 år, då slipper jag jag sitta utanför systemet som en hund haha. Det är mycket som händer nu framåt faktiskt, om 2 veckor ska vi hem till Landeryd, jesper fyller år, Gaga i Sthlm, jag fyller år och helgen där så blir det en överaskning som jag inte har någon aning om vad det är.

Jag tror faktiskt att det blir träning med David i eftermiddag och det betyder att det blir 3 dagen av träning i rad. Woohooo 
Sen ska jag iväg till Jespers jobb när han slutar och storhandla med den blåa kassen haha.

Ha det bäst
Puss♥

Vad härligt

Publicerad 2010-04-13 12:51:29 i Allmänt,

fräsh man känner sig efter 1 h och 40 min gym + 20 min sol! Finns nog inget bättre, även om jag just nu känner mig fruktansvärt slö och hängig. Fast vet ni, det betyder att jag inte latade :D
Det är så underbart vackert väder idag igen och man vill inget annat än att vara ute. Det tragiska med lägenhet är att man inte har sin egna trädgård utan måste blotta sig för alla andra 1000 boende i området. Jag känner inte riktigt att jag vill det så jag får försöka samla på mig en massa skräp istället och gå till återvinningen. Jobbigt bara att jag var och slängde allt igår redan. Åh men just det, jag kan alltid gå till Ica och panta lite flaskor, smart ide där Frida!Och då kan jag även posta mitt brev, eller ska jag gå två rundor?! Nja en sväng får duga, man behöver ju inte överdriva.

Dagens schema finns tyvär inte, har ingen aning om vad jag ska hitta på förrutom att panta burkar, diska och dammsuga. Kanske spela lite Viva Pinata, det var riktigt länge sedan nu, men känns ganska trisst att sitta inne och spela xbox när solen strålar!



Det här tycker jag ALLA borde testa på haha

Nu ska jag hoppa in i duschen!
Puss♥

En solig tisdag morgon!

Publicerad 2010-04-13 09:57:31 i Allmänt,

God morgon alla "jag är uppe med tuppen"-människor! Har sovit riktigt risigt i natt och ville verkligen inte gå upp när jesper väckte mig. Jag drömde ngt så sjukt som att jag hade 10 st små, bruna fladdermöss längst ner i min byrå där jag har mina kläder och att Jonny & Matias i "Roomservice" var hemma hos mig och renoverade. Jonny skulle ta bort fladdermössen på något vis men vad jag vet så lyckades han aldrig. Sedan åkte jag flygplan på motorvägen haha. Ja ibland står nog inte allt rätt till.

Vad ska ni göra idag? Jag ska alldeles strax iväg till gymmet, bokade sol till kl 10.30 och efter det blir det ett svettigt pass med bandet, vikter och maskiner. Jag fick lära mig på ett seminarium att man aldrig ska säga "jag måste" för då blir det skit trisst att utföra. Istället ska man säga "jag vill" och då är det på sitt egna insiativ att man gör det och det blir 100 gånger roligare. Så denna veckan VILL JAG träna varje dag! Det blev genast mycket roligare, testa själva det gör susen! :D



Detta har jag börjat ta efter träning, får se om 2 veckor eller något om det fungerar. Men då måste jag ligga i med träningen också!
Oj oj nu måste jag dra mig så att jag inte missar solen!

Ha det så bra så länge
Puss♥

Oj oj oj !!!

Publicerad 2010-04-12 17:09:11 i Allmänt,

Vad har hänt? Inga inlägg på jätte länge :O
Tråkigt jag vet, men jag har knappt suttit vid datorn sen sist så det har blivit väldigt dåligt med nya inlägg.

Har haft fullt upp med att jobba, träna, shoppa och städa. Yes jag har börjat jobba på hotelett, inte så mycket men en början i alla fall. Träningen går väl sådär men jag håller igång den. Det blir inte varje dag, men 2 dagar i veckan räcker medans jag inte har tid.
Shoppingen då? Jo jag har köpt ett par riktigt snygga Inlines och ett par kängor. Man måste visst ha bra grejer på fötterna när man ska vara ute i skog och mark.
Hittade tyvär ingen bild på grejerna just nu, kanske kommer upp lite senare!

Jesper kompis från Luleå var på en snabb visit igår. Vi hade en jätte härlig dag ute i solen på stan, lyssnade på indianerna vid kungsportsplatsen och drack frozen fruit drinks. Lite senare kom Hanniis förbi och efter att ha njutit i solen en stud delade vi på oss och åkte hem. Vi tre käkade tacos och kollade lite tv innan vi körde Anna till centralen.

Min dag idag har varit underbar. Den började med att Jesper väckte mig innan han stack till jobbet och sa att det var strålande solsken idag igen. jag kunde inte låta bli att sova 1 timma till men vid 9 gick jag upp, åt frukost och begav mig till gymmet. 30 min band, 1 timma styrka och sedan 20 min sol. jag gick förbi Ica och köpte lite frysta bär, yoghurt och flingor. Väl hemma putsade jag fönster, gick ut med sopor och gjorde mig en otroligt härligt frozen fruit drink, satte mig i solen och hade det härligt. 

Nu sitter jag och väntar på att Jesper ska sluta (kl 8.) så att vi kan äta upp resterna från tacosen från igår och myyyysa!

ha det bäst alla
Puss



En sommarbild som som säger mer än tusen ord! <3 

Söndag, en måndag!

Publicerad 2010-04-05 15:01:02 i Allmänt,

Ja visst är det härligt med en lång påskhelg såhär framåt våren? Även om jag har jobbat lite så könns det riktigt härligt, jag får ju hem min älskling lite tidigare på dagarna. idag hade jag planerat att gå till gymmet, fick hem mitt pulver för några dagar sedan men vägen till gymmet känns så fruktansvärt lång. Är det ingen som känner för att gå och träna med mig? ;) Jag vill verkligen hitta orken att gå dit men jag tror att det är för att jag sover så länge. Man blir ju så trött då. Ikväll ska jag laga en mumsig fisksoppa, jesper hade önskat detta och då får jag ju skämma bort honom lite. Har en liten överraskning till honom i kylen som han ska få efter maten, nämligen chokladpudding. Nog talat om mat haha, har ni hittat på något lite över det vanliga i påsk eller har ni bara gjort som jag och tagit det lungt? Jag hade önskat att jag kunnat åka bort över påsken men det gick inte eftersom jesper jobbar och det är ju inte roligt att åka någonstans själv.

Jag såg att det gick 2 filmer på 4+ idag och tänkte att det kanske var en filmdag på kanalen idag. Just nu är det "Bröderna Lejonhjärta" och efter den kommer "Gustav 2", undrar vad som kommer efter det då? Ja, jag är verkligen film sugen idag, men jag vet inte riktigt vad jag vill se för något, har sett det mesta. Har ni något förslag på en rätt ny film som är bra? :)

Nehe nu får det nog bli lite "Bröderna Lejonhjärta" ;)

Ha det bäst alla
pusspuss♥


Hejdå Johanna-fest!

Publicerad 2010-04-03 20:11:48 i Allmänt,

Åker snart  iväg på "hejdå johanna-fest", blir nog en hel del folk ikväll. Jag kommer att köra nyktertl, upp tidigt och sedan jobba kväll imon.

Så ha de bra ikväll!
Puss♥

Härligt väder

Publicerad 2010-04-03 14:15:06 i Allmänt,

eller vad tycker ni? Solen skiner och det verkar vara riktigt härligt ute. Jag funderar på att gå ut en sväng, hade jätte gärna velat haft mina inlines nu men dem ska vi kolla ut på tisdag. Jag kommer att få sommarens snyggaste rumpa haha. Igår jobbade jag helt själv, aahh. Men det gick faktiskt jätte bra och jag är grymt stolt över mig själv. Ska jobba i morgon också och det kommer gå strålande.
Strax ska jag äta och sedan tror jag att jag ska sätta mig med en bok på balkongen en stund :)

Vad ska ni hitta på idag?
Puss

Hej svejs

Publicerad 2010-04-01 19:18:00 i Allmänt,

Har haft fullt upp idag så har inte hunnit blogga något. Jag håller på att värma lite mat och ikväll blir det film och en MASSA godis, gottit och chips! Ibland får man faktiskt feta sig och idag är dagen med stort D!

Hur kommer eran påskhelg att se ut? Jag kommer bara att vara hemma och på lördagen blir det paaarty. Så det kommer mest att bli lugnt och lite röj. Precis vad som passar mig.

Puss på er♥

Om

Min profilbild

Frida

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela